2777
2789
عنوان

رحم اجاره اي

| مشاهده متن کامل بحث + 41869 بازدید | 176 پست
ایشالله حل میشه ...رحم اجاره زیاده پیدامیشه ..برای کدوم شهروچه مبلغی میخوای بدی؟

برای اصفهان.

من ۱۸۰ تا ۲۰۰ بیشتر نمیتونم هزینه کنم

ماهی نهایت ۴

آدم دلسوز و خوب پیدا نمیکنم

چندنفر پیام دادن ‌ک افغان بودن قبول نکردم

درهای بسته برای آدم‌هایی باز می‌شود که جرئت در زدن داشته باشن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دنبال رحم اجاره ایم توی خوزستان. اگر موردی هست خوشحال میشم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
حتماحکمتی داره خداروشکرکن وازش بخواه اول توان جسمی واعصابش بدن تابتونید خوب تربیت کنید  وهم ما ...

با این اوضاع اقتصادی خدا خودش بخوادم نمیتونه برسونع الان تو این اوضاع توقع های دهه هشتاد فلان گوشیو فلان لباسه مارکه وای به حال دهه نودو اونورتر خودمونو گول نزنیم تو این مملکت اگ ی شغل عادی داشته باشی نهایت خرج یک یا دوتا بچه رو  بتونی بدی 

00kaktosسابق هستم به خاطر حق گویی تعلیق شدم               

خداکریمه..بچه هانمیدونم بگم یانه..چنایی واسطه سراغ دارم منتهی همه اشون چندیدمیلیون میگیرن معرفی میکنن..تواین ۴سال فقط هرکسی خواسته معرفی کردم به ۲تاخانم که شمارشومیزارم کسی نیازداشت اول بهش پیام بدین.بگین تخمک میخواین یارحم فقط یه نبلعی برای معرفی میگیره ناچیزه ولی   بعدش معرفی میکنه وقتی دکترتاییدکردرحم وازمایش سالم بودبعدبستن قرارداد خواستید خصوصی پیام بدین شمارشوبدم الهی مشکلتون حل بشه بحق قران.۰۹۱۴۶۱۵۲۶۳۹

سلام وخسته نباشید بنده شباهنگ هستم اکثرا منو میشناسید اون یکی پیج رو رمزشو یادم رفته بود اینو زدم هر کسی از هر شهری رحم اجاره وتخمک خواست من مورد دارم از شهرهای ارومیه بیشتر دارم لطفا با شماره ۰۹۱۴۹۷۰۷۳۸۳تماس بگیرید خوشحال میشم کمکتون کنم 

با ارزوی مادر شدن تمام عزیزان 🙏🙏🙏🙏❤️

۰۹۱۴۶۱۵۲۶۳۹اینه شمارش .من رحم میخاستم برام پیداکردخواستی یه پیامی اول بهش بده شرایطتتوبگو

شما رحم اجاره ی استفاده کردین ؟ من ۳ بار سقط داشتم بدنم رد میکنه روحم و جسمم داغون شده همش غصه و گریه میخوام بزم باز آزمایشات دیگه انجام بدم ببینم چی میشه اگه دیدم مشکلات بدنم زیاده برم سمت رحم اجاره ی 

منم ۳ بار سقط بدنم همش رد میکنه افسردگی گرفتم بدنم داغون شده روحم هم خراب 

😔😔حق دارین سقط بار منفی زیاده داره خودم سقط کردم درک میکنم 

ان‌شاءالله خدا بغلت رو با دستاش پر کنه و یه نی نی سالم و صالح بهت بده 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

2810