2777
2789
عنوان

پول توجیبی

811 بازدید | 7 پست
سلام
من تصمیم دارم به بچه ام از وقتی رفت دبستان پول توجیبی بدم. اما نمیدونم چطوری؟ روزانه باشه یا هفتگی؟
چقدر باشه؟ در حد یک خانواده متوسط بگید. راستش اگه وضع مالی خییییییلی هم عااااااااااااالی بود اما بازهم دلم میخواست در حد معقول بهش بدم. نظر شما ها چیه؟
دادن پول تو چیبی از وقتی که بچه می ره مدرسه کار خیلی خوبی هست
من هم همین کار را با بچه هام کردم و نتیجه خوبی هم داد
برای شروع روزانه پول تو جیبی بده
بعد از یک مدتی بستگی به بچه ات داره هر وقت فهمیدی که می تونه روزها را برنامه ریزی کنه و پول را برای خودش تقسیم بندی کنه هفتگیش کن
مقدار پول را هم خودت بسنج
مقدار کم که نتونه احتیاجاتش را براورده کنه خوب نیست
مقدار زیاد هم که توقعش رابالا ببره و برای پول ارزشی قائل نشه هم خوب نیست
بشین فکر کن که در طول روز چه چیزهایی ممکن هست نیاز داشته باشه و محاسبه کن و حدودا همانقدر هم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من 5"سالشه ولی پول تو جیبی داره ....هفتگی بهش میدم ومیریزه تو قلکش ....وبعد از چند وقت اسباب بازی میخره ....ممکنه پولش خیلی کمتر از اون قیمت اسباب بازی باشه ولی از همین الان مزه پس انداز وخرید رو درک.میکنه ...خودش عاشق سکه هستش ...هر سکه ای تو جیب من وباباش ببینه رو هم برمیداره ومیزاره تو یه قلک دیگشj
خدای خوبم ...دخترم رو برام حفظ کن .