2777
2789
عنوان

تب پسرم

83 بازدید | 7 پست

سلام.خانوما‌پسرم ی هفته مریض شده داعم تب میکنه بردم دکتر دوتا پنی سیلین زد دوسه روز خوب بود بازم تب میکنه‌میگ‌گلوم درد‌مبکنه گاهی سرفه داره...دوسه بار دکتر بردم هی دارو میدن اما تبش همچنان هست...دیگ‌نمیدونم چیکا کتم کسی بوده بچش با سرماخوردی ۱ هفته تب کنه؟۶سالشه پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشاا… که هرچی زودتر پسر نازنینتون حالش خوب میشه 

عزیزم ختمی خبازی همون ختمی ریزهای بنفش و تو آب سرد خیس کنید بعد از گذشت یک ساعت صاف کنید بدید نوش جان کنن هم برای تب خیلی خوبه هم برای اخلاق سینه دمنوش آویشن کوهی با عناب و باعسل طبیعی  شیرین کنید و نوشیدنآب سیب و ماساژ شکم با روغن گل بنفشه همه ی اینها تب و پایین میارن فقط لطفا از این به  بعد که انشاا…درمان شدن عسل و نخود و کشمش و لبو و شلغم به بچه ی نازنینتون بیشتر بدید و از دمنوش آویشن و زنجبیل غافل نشید