2777
2789
عنوان

معرفی بانک

1128 بازدید | 15 پست
سلام به همگی من کارمندم و می خوام از این به بعد ماهی واسه خودم یه پس اندازی داشته باشم شما چه حسابی و جه بانکی رو معرفی می کنید راستی بعد اگه بخوام وامی هم باهاش بگیرم چطوره کدوم به نظر شما بهتره که هم درصد سودش کمتر باشه و کلا نسبت به بقیه بهتر باشه چون من اصلا سر در نمیارم از کارای بانکی
خداوندا همیشه باهام بودی و کمکم کردی از این به بعد هم ازت میخوام پشتیبانم باشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما رو بانکهای خصوصی و موسسات قرض الحسنه تحقیق کن.دولتیها درصدا خیلی پایین تره.
سلامتی عشق “مادر” که هزار بار دلشو میشکونی ولی وقتی بعد از مدتی صداش میکنی مامان میگه جانم مامان …. !!!
دوستای گلم این حسابایی که گفتید میشه هر ماه پول بهش اضافه هم بکنی. می خوام حتما اینطوری باشه و هر وقت هم که بخوام بتونم بردارم یا ببندمش
خداوندا همیشه باهام بودی و کمکم کردی از این به بعد هم ازت میخوام پشتیبانم باشی
موسسه مهر برای زیر 10 ملیون 17 %وبین 10 50 میلون 18% وبالای 50 18.5 %میدهد روز شمار
من از همه دوستان فضای مجازی اینجا که با خواندن پست هایشان راهنمایی میشم سپاسگزاری میکنم (من اغلب خواننده خاموش هستم ) دوستتان دارم
2810