2777
2789
عنوان

لعنت ب کارتون طلسم شدگان و مدیر احمق شبکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 35 پست
کدوم شبکه؟

یادم اومد تونیکس

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
وااااااااا تلیویزون ایران نبوده

ن

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر یه رمان هستش بهت پیشنهاد میکنم بخونی ،اسمش گرگهایی به اسم مرد هست اون قسمت داستان ترنج خیلی جالبه ،گلم شما نباید وسط فیلم بچه رو سرزنش کنین یا بچه از ترس شما یواشکی ببینه اگه واقعا احساس میکنین تاثیر بد داره جمع کنین ماهواره رو ،روان بچه خیلی مهمتره 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
رده سنی کارتونش بالای ۱۳ هست 

اهوم 😑 اونوقت بیشورا پخش میکنن تا بچه کوچیک و با این چیزا آشنا کنن و ذهنش الوده شه

من اصلا شبکه های ایرانمونو دوست ندازم اما بخاطر پسرم کلا ماهواره نداربم من تو گوشیم شبکهای موردعلافم ...

برنامه خاصی میخواد؟

چطور تو گوشی شبکه های مورد علاقه تو داری؟؟ 

مثلا من اخبارمنو تو رو دنبال میکنم تو اینستا هست.و اینکه فیلمهای مورد علاقمم دان میکنم.

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.
ماهواره همینه دیگه عزیزم براش کارتون بریز تو فلش اونارو ببینه تا یکم بزرگ شه بعد چون بلوغ زودرس می ...

درسته همین کار و باید بکنیم 

برنامه خاصی میخواد؟

نه خود تی وی و بزن شبکه های فازسی خودمون ای فیلم پویا تماشا

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.
من باورت ميشه كلا تا ١٢ سالگي مخالف تلويزيون هستم حداقل ٩ سالگي

تا ۷ سالگی بچه ب نظرم باید کارتون مناسب سنش ک آموزشیه ببینه اینا روابط و حرفا رو یادشون میدن  مثلا ما بچه بودیم ی کارتون قشنگ بود اسمش دورا بود یا اون آبی اینا باعث خلاقیت میشه بعد ۷ سالگی دیگ باید بشینه پای درس مشغول شه 

در شبکه های ماهواره فقط جم کید مناسبه.بقیه رو باید برنامه هاش رو چک کنی.صرف اینکه شبکه کارتونیه که ن ...

اره درسته 

ببین چکار کردی قبلا چه رفتاری نشون دادی تا دیده اومدی پریده جلوی تیوی که نبینی

بدتر بچه رو حساس و حریص نکن 

بعدم اون برنامه رو منو دخترم هم دیدیم باهم. اونقدر فجیع نیست دیگه

تا ۷ سالگی بچه ب نظرم باید کارتون مناسب سنش ک آموزشیه ببینه اینا روابط و حرفا رو یادشون میدن  م ...

والا به نظرم هيچ كارتوني نيس كه بي جهت ساخته شده باشه 

همه هدف دارن يا كه من بدبينم 

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
استارتر یه رمان هستش بهت پیشنهاد میکنم بخونی ،اسمش گرگهایی به اسم مرد هست اون قسمت داستان ترنج خیلی ...

با احترام ب شما عزیزم من از رمان خوشم نمیاد 🙂

اون ک آره ولی باید بفهمه کارش اشتباه بوده مامانم اگ بود برخورد بدتری داشت من فقط با حرف بهش گفتم ک این کارتونه بده 

کلا شبکه های کارتونی رو حذفش میکنم 

نه خود تی وی و بزن شبکه های فازسی خودمون ای فیلم پویا تماشا

مرسی ازت عزیزم

ببین چکار کردی قبلا چه رفتاری نشون دادی تا دیده اومدی پریده جلوی تیوی که نبینی بدتر بچه رو حساس و ح ...

شت چه راحت ت این سایت قضاوت میکنید😐😂

من اولین بار بود ک دیدم داره همچین کارتونی رو میبینه فک نمیکنم قبلا همچین صحنه ای رو دیده باشه بعدشم خانمی این رفتار ها ت بچه غریزی هستش وقتی تو همچین شرایطی باشه بیشترشون این کار و میکنن

2810