2777
2789

حالیشون نمیشه شاید مخاطبش بچه ۴ یا ۵ ساله اینا باشه شایدم بیشتر اونوقت این کارتون مسخره نامناسب رو ت شبکه نشون میدن 

الان دیدم داداش ۵ سالم نشسته داره این کارتون و نگاه میکنه ی زن ب*هنه اون وسط نشسته بود داشت چرت و پرت میگفت . داداشم ک فهمید من متوجه شدم سریع جلوی تلویزیون استاد تا نم نبینم چی ندیده 

دعواش نکردم برعکس بهش گفتم دیگ این کارتون و نبین این خیلی زشته و مزخرفه و شبکه رو عوض کردم

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

تصمیم دارم کلا بزنم اون شبکه هه رو حذف کنم هرچند بعضی ‌هاشو دوس داره  جم کیدز و جونیور بهترن 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شبکه های ما هواره ایی بود؟

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟
شبکه تلویزیون؟پویا؟زن برهنه؟

پویا و زن برهنه؟😂😂😂

ماهواره رو میگه

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

من اصلا شبکه های ایرانمونو دوست ندازم اما بخاطر پسرم کلا ماهواره نداربم من تو گوشیم شبکهای موردعلافمو دازم لزومی نداره پسرم بشینه پای ماهواره

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.

ماهواره همینه دیگه عزیزم

براش کارتون بریز تو فلش اونارو ببینه تا یکم بزرگ شه بعد

چون بلوغ زودرس میگیره

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

من باورت ميشه كلا تا ١٢ سالگي مخالف تلويزيون هستم

حداقل ٩ سالگي

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
من اصلا شبکه های ایرانمونو دوست ندازم اما بخاطر پسرم کلا ماهواره نداربم من تو گوشیم شبکهای موردعلافم ...

چطور تو گوشی شبکه های مورد علاقه تو داری؟؟ 

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟
شبکه تلویزیون؟پویا؟زن برهنه؟

ن باوا پویا کجا بود نمیدونم اسمشو دقیق تون داره 

2810