2777
2789
دخترم دوسال و سه ماهست. خیییییلی روی من و اسباب بازیهاش حساسه.. هردفعه که یه بچه میاد خونمون خیال میکنه میخواد اسباب بازیشو برداره ببره خونش. دوست نداره منم با اون بچه زیاد حرف بزنم.. همش از من میخواد که باهاش بازی کنم. خییییلی بهم وابسته.. کاشکی با بچه ها بازی میکرد تا انرژیش خالی میشد... واسه بچه ی خودتون یا اطرافیانتون هم همچین حالتی پیش اومده؟
آدمها مثل قایق اند … … نمی دونم شایدم نباشن به هر حال من وظیفه خودم دونستم که اشاره کنم
همین دیشب پسربچه ی همسایمون که از در اومد داخل، دخترم یهو بدوبدو به سمت اسباب بازیهاش .. سعی میکرد همه رو برداره تو دستاش... با گررررریه
آدمها مثل قایق اند … … نمی دونم شایدم نباشن به هر حال من وظیفه خودم دونستم که اشاره کنم
هردفعه باید براش توضیح بدم که نگران نباش اینا رو نمیبره خونش... ولی حتی اگه قانع هم بشه باز با بچه ها بازی نمیکنه.. میگه من دوست دارم با خودت بازی کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکی اومد و این پست رو خوند اگه همچین موردی تو اطرافیانش داشته بنویسه واسم.. میام و میخونم.. ممنووووون.. خیلی نگرانم.. دلم واسش میسوزه
سلام دختر منم همینجوری بود بچه ها توی این سن حس مالکیت شدید دارن باید باهاشون کنار اومد من یه مدت حرص میخوردم اما الان اولش گریه میکنه میاد سراغم که نی نی عروسکمو برداشته ونمیده تنها واکنشم اینه که با لبخند میگم با خودش که نمیبره بازی کنه میده اون از اینا نداره خونشون براش جدیده بازم گریه میکنه میگم من کمکی از دستم برنمیاد خودت باید باهاش کنار بیای یا ازش بگیری میره دعوا و بعد باهام کنار میان البته داره روز به روز بهتر میشه راستی زیاد تحریک وار بچه های دیگه را تحویل نگیریم دیگه بهمون نمیچسبن
اللهم عجل لولیک الفرج 
دو سالگی حس مالکیت شدید دارن. شما هم یه سری اسباب بازی جدا برای بچه های مهمون بذار وقتی اومدن اونا رو بده بازی کنن. به دخترت هم بگو در مورد اسباب بازی ها. اون الان درکی از بازی مشترک با بقیه نداره پس حساسش نکن

اگر عقایدتون با عقل و علم و تجربه جور درنمیاد اشکال از عقایدتون هست نه این موارد!!

ممنون راهنماییتون.... پس گویا باید بااین قضیه کنار بیام تا بزرگتر بشه..
سلام عزیزم دختر من اصلا اینطوری نبود وکلا براش مهم نبود وسایل اش...من ناراحت می شدم چون فکر می کردم غیر طبیعیه وقتی همه بچه های دوستامون اینقدر حساسن به وسایلشون ....منظورمه بچه تو خیلی عادی تره تا من.....بچه ها میومدن همه وسایلشو استفاده می کردن اونوقت هیچی بهش نمیدادن ازچیزهای خودشون دختر من اصلا نمی فهمید چرا؟....ولی خوبیش اینه آرامش داره ومثه اونها هی به خاطر وسایل اش عصبی نمیشه ...در هرحال ریلکسه ومن از این موضوعش خوشحالم .ولی خب دیگران ازش سو استفاده می کنن ودخترم اهمیتی نمیده
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود