2777
2789
عنوان

دوست پیدا کردن برای کودک

298 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها 

پسر من هفت سالشه ، با اینکه مدرسه میده ولی هنوز نتونسته دوست پیدا کنه ، چون قبلش کرونا بود و ... خیلی رفت و آمد نداشتیم .

خیلی احساس تنهایی میکنه ، جایی میشناسید دورهمی های مادر و کودک طوری باشه که بچه ها بتونن دوست پیدا کنن ؟

یا میاین چند نفر بشیم دور هم جمع بشیم بچه هامون تنها نباشن 

دوست مجازی نگیر براش بابا😐

تو همون مدرسه باید پیدا کنه مگه اینکه خیلی منزوی باشه

ببر مهمونی  ببر پارک

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟

ببرش بیرون پارک یا دنیای بازی خودت بشین یه گوشه بزار خودش بره تنهایی بازی کنه یکم‌اجتماعی بشه مجبور بشه تو پارک واسه خودش دوست پیدا اینطوری کم کم تو مدرسه هم پیدا میکنه 

بچه یکی از فامبلامون خیلی اجتماعی چهار سالشه ولی تو پارک بیرون حتی با بزرگترای غریبه هم هم صحبت میشه سعی کن اجتماعیش کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو پارک ، مدرسه باشگاه اگر اینا نبود هر روز تاپیک بزن هم منطقه ای های خودتونو صدا بزن یه خانواده که از نظر فرهنگی ، اعتقادی ، شخصیتی و همه چیز باهات یکیه ، بچه ش هم با بچه ت هم جنس و هم سنه پیدا کن رفت و آمد خانوادگی داشته باشید برای بچه های تک فرزند ،داشتن یه دوست خوب از خانواده خوب مهم ترین قسمت تربیته 

.
2805

بهش یادبده رفت مدرسه ازبغل دستیش درخاست بکنه باهم دوست بشن خودت چن سری برودنبالش بامادربچهاارتباط بگیرکه بچهاتونم دوست بشن باهم. یابراش زیادخوراکی بزاربگواینارم بده به همکلاسیات. منم تنهابودم تومدرسه همه باهم دوست بودن چه حسه مزخرفی

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...
دوست مجازی نگیر براش بابا😐 تو همون مدرسه باید پیدا کنه مگه اینکه خیلی منزوی باشه ببر مهمونی&nb ...

خیلی احساسیه

میگه یکی رو میخوام دست همو بگیریم بریم بازی کنیم همش باهم باشیم 

دلم سوخت براش امشب نتونستم بخوابم

منزوی نیست ولی نمیدونم چرا بچه ها یه طوری شدن با غریبه ها زیاد دوست نمیشن

بهش یادبده رفت مدرسه ازبغل دستیش درخاست بکنه باهم دوست بشن خودت چن سری برودنبالش بامادربچهاارتباط بگ ...

امشب دیگه یهو زد زیر گریه گفت خیلی تنهام هیچکس باهام دوست نمیشه 

آره تصمیم دارم برم مدرسه ش سعی کنم با یکی دوستش کنم. 

خیلی احساسیه میگه یکی رو میخوام دست همو بگیریم بریم بازی کنیم همش باهم باشیم  دلم سوخت براش ا ...

خب بگو دست همکلاسیت اونی ک رو یه نیمکتین بگیر زنگ تفریح برین بازی

غریبه و اشنا تو مدرسه دوس میشن پسر شما زیادی حساسه روش کار کن

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
امشب دیگه یهو زد زیر گریه گفت خیلی تنهام هیچکس باهام دوست نمیشه  آره تصمیم دارم برم مدرسه ش سع ...

یعنی ازبچها خاسته باهاش بازی کنن؟ اوناگفتن نه. بگوناامیدنشه به کل کلاس درخاست بده بالاخره یکی قبول میکنه

دوباره تنها میشوی تنها میخوابی تنها غذا میخوری و تنها میمیری... زندگی چیزی نیست جز روایت دویدن های مداوم شادی های کوتاه و غم های عمیق و ...
آره میگم بهش  بچه ها راه نمیدن اگه دل شون نخواد ولی

باید با مربیشون در میون بذاری اون کنترل میکنه روابط بچه ها رو

دقیقاااا دنبال یه همچین چیزی م  دوستای خودم اکثرا هنوز بچه ندارن

نمیدانم چرا بچه های این سن با همدیگه دوست نمیشن  ..خیلی عجیبه ..بجه خواهر من همین مشکل را داره کسی باهاش دوست نمیشه 

نمیدانم چرا بچه های این سن با همدیگه دوست نمیشن  ..خیلی عجیبه ..بجه خواهر من همین مشکل را داره ...

دقیقاااااا حرف منم همینه 

بچه ها دوست نمیشن ، فقط تو سر و کله هم میزنن یا همو اذیت میکنن 

حتی بغل دستی با بغل دستی ش دوست نیست 

ازین دوستا که منظور پسر منه البته

2810