2777
2789
عنوان

مسابقه عکس دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21833 بازدید | 1104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لبخندی که بر لبانم میبینی نشانه این نیست که زندگی بی نقصی دارم بلکه یعنی قدردان داشته هایم هستم و از خداوند به خاطر نعمت هایش سپاسگزار... اگه دوست داشتین تلاش های یه پسر کوچولو رو ببینید و لطف کنید و بهش رای بدید: http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015011814540629809
سلام به همگی من این روزها شدیدا با بهدادم مشغولم روزایی که هوا خوبه دوتایی میزنیم بیرون... تازه دارم میفهمم توپ بازی با بهداد اونم تو پارک بدون حساسیت های طبقه پایین خونمون چه کیفی داره خخخخخخ ممنونم سارا جون بابت گرفتن سراغ من
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
ممنون جزیره جون . وای جودی جون نمیدونستم بخدا حالا باید چکار کنم ؟واقعا قوانین رو نخونده بودم . حالا راهی داره یا نه؟
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون