2777
2789
عنوان

مسابقه عکس دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21833 بازدید | 1104 پست
منم منتظر تایید عکس پسرم هستم
لباس شب مشکی شیک مناسب سایز 38 و 40، 170 تومن لباس عروس سایز 38 فقط 320 تومن: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1191251&postID=48083033 بارونی و مانتوی کاملا نو و دامن نو و پالتو و مانتوی در حدنو: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1300699&T=&postID=50932972 پسرونه های نو و در حد نو از بدو تولد تا 5 سال: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1221366
سلام دوستان،،،،خیلی خوب شد جایزه کارت هدیه شد،،،،،ممنون خانم تهرانی،،،من به همه نی نی ها به جز رقیبای خودم که گروه سنی یک تا سه ساله رای دادم،،،نمیدونم،،شاید به اونا هم رای دادم،،سری قبل که به همه رای دادم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و خسته نباشید خانم تهرانی عزیز شما گفتید کسی حق نداره برای رای جمع کردن تبلیغات کنه ولی به وضوح همه این کار رو می کنن و برندهذمیشن لطفا ی تذکر بدید ممنونم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=892353&postID=34992383 مشاوره حقوقی رایگان............ فاطمه ساداتم
هشت صبح 92/12/26 پا به این دنیای قشنگ گذاشت.در 37 هفته و 3 روز

الان 13 lماهشه قربونش بره مامانش
اندر احوالات من دیروز با کلی شوق بسته را باز کردم ، از ظاهر کوچک بسته معلوم بود چیز زیادی نباید داخلش باشد. ضمن اینکه مامان طه ، هم دیروز گفته بود. محصولات لوسیون بود ، دقیقا فیکس 25000تومان. نه صد تومان کم نه صدتومان زیاد به ما قول پکیج 100هزار تومانی داده بودن. @@@@ بچه ها حالا چه کار کنیم؟ درسته که این مسابقات یک فان و سرگرمیه و ممنون که جایزه میدن ولی این بدقولیها هم درست نیست البته مقصر اسپانسر ( لوسیونه ) لوســـــــــــــــــــــــــــــیون پاسخگو باش. @@@@ من اولین بارم بود تو یک مسابقه اینترنتی برنده شده بودم ، از شوقم به چند نفرگفتم و به همه هم میگفتم دستمال مرطوباش زیاده،‌ به شمام میدم الان فقط باید برم کلی دستمال مرطوب بخرم بدم اطرافیان چون نمیتونم داستان و براشون بگم نتیجه اخلاقی داستان بالا 1- به اسپانسرها خیلی .........بــــــــــــــــــــــــــوق 2- تا برنده شدیم زودی به اطرافیان نگیم، صبر کنیم وقتی جایزه بدستمون رسید همه را مطلع کنیم 3- همون کارت هدیه عالیه
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
مامان طه فعلا به خانم تهرانی اطلاع بده، آخه این بنده خداها هم به ازای اسپانسر شدن اونها کلی سرویس بهشون میدن و کلی تبلیغاتشون میکنن باید اطلاع داشته باشه، تو پیغام خصوصی براش بگذار
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
سلام منم قبلا از یکی از اسپانسرا بن صدتومنی بردم ولی هرچی انتخاب میکردم تو سایت موجود بود و بعد یه روز خودشون زنگ میزدن میگفتن موجود نیست!برا همین یه چیزای الکی انتخاب کردم که به دردم نمیخوره لدفا خانوم تهرانی اینم لحاظ کنید کیا اسپانسر میشن!
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
وبی موبی و اس اس جان لدفا هرجا دیدید داره تبلیغات میشه از صفحه عکس بگیرید و هم اینجا بذارید و هم برای خانوم تهرانی خصوصی کنید تا حق بقیه هم ضایع نشه و حرف و حدیث هم پیش نیاد و سوتفاهم هم نشه البته ببخشید من بجای خانوم تهرانی نظر دادم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
مهدیه به خانوم تهرانی خصوصی بزن و به آقای زاهد ایمیل و ماجرارا بگو
چقده همه بازیهای تر تمیز و شسته رفته ای میکنن بچه هاشون یعنی شماها هیچوقت خونش مث من بازار شام نمیشه اگه عکساش کیفیت داشتن از بازی های واقعیش براتون میزاشتم تا کیف کنید البته چون خانوم تهرانی تایید نمیکرد نذاشتم مثلا یکی از بازیهای کاکلی من جمع کردن فرش هاست به روش خودش البته
2810