2777
2789
عنوان

مسابقه عکس دی ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 21833 بازدید | 1104 پست
ممنونم مری جون . منم به جوجه تو رای دادم . امیدوارم همگی برای هم دوستای خوبی باشیم .
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون
آره عزیزم موهای خودشه به قول باباش بیگودی سرخوده بچم . خداروشکر ناشکری نمیکنم ولی دوست داشتم صاف صاف بود . چیزی که خودم هیچ وقت نداشتم
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی میکنی نترس و برنده ای. آخه خدا همیشه دوتا دستاش برای تو پره قربون مهربونیت برم خدا جون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برعکس من عاشق موی وز وزیم چیزی که منم هیچوقت نداشتم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
اینجا همه به هم رای میدن نگی هم بهت رای دادن مطمئن باش جایزه اش کارت هدیه صدتومنیه ممنون بابت لایکت اما من این سری تو مسابقه نیستم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
آره من موهام لخته لخته پسرمم متاسفانه بخودم رفت البته مال اون یه کم موج داره قانون مسابقه است اگه دوماه پشت سرهم برنده شی ماه سوم رای هات حساب نمیشه من فقط دوست داشتم این ماه همینجوری شرکت کرده باشم
سلام مامان آرتیمان صراحت خیلی خوبه ولی به چه قیمت!!! هر چند مهم نیست نه به اون اهمیتی که مامی سا درباره ش حرف زد منم صراحتا به همتون میگم من تمام مسابقات رو دنبال میکنم چون جایزه واسم مهمه خیلی دوست دارم برنده بشم حالا هر طور دلتون میخواد فکر کنید این دو روز حالم خیلی بد بود و با حرفای شماها حالم بدتر شد مامان آرتیمان دلمو خیلی شکستی به اندازه ای که واقعا صدای شکستنشو شنیدم ولی چون میدونم دنیای مجازی ساخته شده واسه این چیزا و فقط و فقط به خاطر آرتیمان می بخشمت