2777
2789
عنوان

نرگس کوچولو به یاری سبز شما نیازمند است

| مشاهده متن کامل بحث + 7576 بازدید | 125 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان آبتین پست ها : 309 عضویت:1393/9/26 1394/3/5 - 2:43 عصرگزارش پست نامناسب لینک مستقیمارسال ایمیل هر وقت وارد این تایپیک می شم تعداد صفحه ها برام تعجب آوره در طی چند هفته فقط تعداد محدودی سر می زنن ولی بعضی تایپیک ها با موضوعات مسخره هزاران کاربر نظر می دن و تعدا صفحات به 50 تا هم می رسه یعنی انقدر بی تفاوت شدیم حداقل کمک مادی هم نکردیم ولی می تونیم برای این طفل معصوم التماس دعا کنیم که

من فقط دعا از دستم بر میاد ایشالا که خدا خودش شفا بده چون میدونم که حساب کتابای خدا با همه ماها فرق داره و اگه بخاد میشه
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
دیشب تو اخبارم نشونش داد .خیلی دلم سوخت به حالش.طفل معصوم خیلی اذیت میشه انشالا خدا شفاش بده .کاش هیچ کودکی رو تو بیماری نبینیم و بدتر از اون بی پولی و هزینه های سنگین خدا خیر بده بهتون خانم تهرانی که باعث شدین مردم بتونن کمک کنن.
وان شاءالله نرگس کوچولو وبقیه کودکان که به این بیماری مبتلا هستند سلامتشیون زودتر به دست بیان وزرای هیچ کودک وخانواده آیی این مسائل پیش نیاد
آرامشم را مدیون توقعی هستم که از دیگران ندارم
خانوم تهرانی خدا خیرتون بده و ممنون که اطلاع دادین ایشاله این دختر کوچولو خوب خوب شه ایشاله هیچ بچه ای مریض نشه
کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
سلام . من نمی تونم به این حساب پول واریز کنم .بانک ملی پیغام میده کارت به حساب مرتبط نیست.نمی دونم یعنی چی؟ من فقط شماره کارتشون رو وارد می کنم. شماره حساب دیگه ای ازشون ندارین؟
2810