2777
2789
عنوان

نرگس کوچولو به یاری سبز شما نیازمند است

| مشاهده متن کامل بحث + 7576 بازدید | 125 پست
وقتی پیجو دیدم خیلی دلم سوخت😔امیدوارم به حق آبروی خانم فاطمه زهرا این کوچولو و تموم کوچولوهای دیگه شفا بگیرن؛؛؛انشالله خود حضرت زهرا شفاشون میده:-(
بنویسید به دیوار سکوت عشق سرمایه هرانسان است بنشانید به لب حرف قشنگ حرف بدوسوسه شیطان است وبدانید که فردا دیر است اگر غصه بیاید امروز تا همیشه دلتان درگیر است پس بسازید رهی را کنون تا ابد سوی صداقت برود و بکارید به هر خانه گلی که فقط بوی محبت بدهد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.. لطفا یکبار دیگه شماره کارت درست رو بفرمائید.. منم در حد توانم واریز میکنم..
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
اگه بخواییم براش وسیله ایی بفرستیم .. مثل اسباب بازی و لوازم التحریر و لباس .. آدرسی دارید ازش؟؟
بهترین اتفاق زندگی من در سال 93 رفتن به پابوس سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) بود.. خدایا شکرت که منو لایق این سفر دونستی.. http://www.taranomemehr.blogfa.com **وبلاگ ترنم مهر**
وایی خدایا ..این دختر کوچولو وپدر مادرش رو تو تی وی نشون دادن ..تو برنامه زنده باد زندگی ..من انقد گریه کردممم ..باباش میگفت بارها شده رفتیم مهمونی سر,شام سر سفره بوی غذا به دماغش گرفته انقد بدنشو میخاره که خون میاد ازش ....قلبم اتیششش گرفت ...منم در حد توانم کمک میکنم
خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن
سلام وای خدا جونم قلبم به درد اومد اشکم جاری شد به نیت شفای همه ی مریضا مخصوصا بچه ها و سلامتی تو دلی م می خوام به این دختر کوچولو کمک کنم لطفا شماره کارت رو بدین تا مبلغ ناچیزی براشون بفرستم
چه زیباست هنگامی که در اوج نشاط و بی نیازی هستی دست به دعا برداری...جبران خلیل جبران
2810