2777
2789
عنوان

باردار های هفت ماه ب بالا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 29 پست
خیلی سعی میکنم 

بارداری و هزار سختی ان شالله این اخرا واست راحت بگذره زودتر نی نی رو ببینی 🤩

من همش هی استرس دارم تکون خورد نخورد خوبه میگم همه دردارو تحمل میکنم فقط ب سلامتی بگذرع

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
منم خیییلی از خواب بیدارمیشم تند‌تند میرم دستشویی خسته شدم  کاملا میفهمم چی میگی  ...

من که خیلی وقته نشسته نماز میخونم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو ماه هشتم هستم خیلی سنگین شدم و خیلی اذیتم کلا روزها از درد کمرولگن فقط دراز میکشم شبها هم خوا ...

خیلی بده 

اصلا شیرین نیس اینروزا دایم باید تکوناشو‌چک کتی از اونور خودت دایم بیحال و خسته ای کلا حال ادم خوب نیس 

کاش فقط ب خوبی و خوشی براهممون تموم شه

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
بارداری و هزار سختی ان شالله این اخرا واست راحت بگذره زودتر نی نی رو ببینی 🤩 من همش هی استرس دارم ...

ای جونم عزیزم دقیقا منم دایم تکوناشو حس میکنن

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
خیلی بده  اصلا شیرین نیس اینروزا دایم باید تکوناشو‌چک کتی از اونور خودت دایم بیحال و خسته ا ...

اره واقعا بخصوص سه ماهه آخر که خیلی خسته کننده ست من که واقعا فلج شدم 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
اره واقعا بخصوص سه ماهه آخر که خیلی خسته کننده ست من که واقعا فلج شدم 

اره واقعا از اونطرف دم زایمانتم هست دلت میخاد خونت تمیز باشه از اونورم هیچکار نمیتونی بکنی اصلا

من تو خوابیدن اذیتم هی رو شکمم میوفتم ..بالش 

می‌ذارم زیر نام ولی باز شکمم می‌ره زیر...رو مخ ترین فقط همینه آدم میگه الان بچه یه چیزیش میشه🤣خواب کوفتم میشه..یکیم درد گرفتن کمر و با..س.ن .که از ماه 5قشنگ گرفته منو کافیه یه مقدار راه برم دیگه تا شب نمیتونم تکون بخورم

اره واقعا از اونطرف دم زایمانتم هست دلت میخاد خونت تمیز باشه از اونورم هیچکار نمیتونی بکنی اصلا

تو این وضعیت آدم کسی رو داشته باشه کمکش کنه خیلی خوبه من تو شهر غریب یه دختر سه ساله هم دارم شوهرم آشپزی میکنه ودر حد توانش تمیز کاری میکنه چون نمیتونم خودم به کارهام برسم 

من تو خوابیدن اذیتم هی رو شکمم میوفتم ..بالش  می‌ذارم زیر نام ولی باز شکمم می‌ره زیر...رو مخ ت ...

وای  دقیییقااا 😂😂

موافقم منم هی توخواب چک میکنم خودمو

اصن درست نمیخابم

منم زیر دلم و کمرم کلا ضعف میره یه جورایی بعد ب دکترمم ک گفتم گف طبیعیه اروم اروم داری برا زایمان اماده میشی 

من نمدونم چجوری قبلنا انقد میزاییدن

تو این وضعیت آدم کسی رو داشته باشه کمکش کنه خیلی خوبه من تو شهر غریب یه دختر سه ساله هم دارم شوهرم آ ...

اخی عزیزم مامان و خواهر اینات پیشت نیستن؟؟

اخی عزیزم مامان و خواهر اینات پیشت نیستن؟؟

نه خواهر ندارم مادرم هم به رحمت خدا رفته 

نه خواهر ندارم مادرم هم به رحمت خدا رفته 

شرمنده عزیزم خدا رحمتشون کنه روحشون شاد ان شاالله خدا همسر و دخترتو برات حفظ کنه و زایمان راحتی داشته باشی

شرمنده عزیزم خدا رحمتشون کنه روحشون شاد ان شاالله خدا همسر و دخترتو برات حفظ کنه و زایمان راحتی داشت ...

ممنون عزیزم ان شالله شما هم بهترینها برات اتفاق بیفته 

وای  دقیییقااا 😂😂 موافقم منم هی توخواب چک میکنم خودمو اصن درست نمیخابم من ...

🤣🤣🤣🤣

ولی اصلا روزام نمی‌گذره میگم کاش زودتر روز زایمان می‌رسید..من تو بارداری وسواس میگیرم باید خونم تمیز تمیز باشه..دیروز بالشامو تمام ریختم زیر پام شستم...بخدا فک میکنم همه جا بو میده شمام اینطوری؟؟

🤣🤣🤣🤣 ولی اصلا روزام نمی‌گذره میگم کاش زودتر روز زایمان می‌رسید..من تو بارداری وسواس میگیرم باید ...

من حرص میخورم خیلی ک نمیتونم اینکارا رو بکنم 😂😂

2810