2777
2789
عنوان

باردار های هفت ماه ب بالا بیاین

136 بازدید | 29 پست

من از الان خواب ندارم بااینک امروز نخوابیدم و واقعا حال هم ندارم اما خوابم نمیبره 

یا وقتی خوابم دایم خواب میبینم زاییدم یا کیسه ابم پاره شده 

حالم خوب نیس ازاونطرفم پام واریس کرده تو بارداری جوراب واریس پام میکنم اما همینجور در حال پیشرفته 

کاش میشد گریه کنم حالم اصلا خوب نیس

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

منم تازه وارد هفت شدم خابای جورواجور ک یسره میبینم

یهو بیدار میشم نصف شب از تکرر ادرار دیگ خابم نمیبره 😭

پاهامم دو سه روزه درد میکنه

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

ان شاء الله به سلامتی فارغ بشی عزیزم 

والا همه تو بارداری مشکلاتی دارن اما خوب مجبوریم تحمل کنیم. زیاد به خودت تلقین بی حوصلگی و خستگی نکن

روحیه تو تقویت کن خدایی نکرده افسردگی نگیری

دخترا یه چی بگم هیچ وقت به زور چیزی رو از خدا نخواید💟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تازه وارد هفت شدم خابای جورواجور ک یسره میبینم یهو بیدار میشم نصف شب از تکرر ادرار دیگ خابم نمی ...

منم خیییلی از خواب بیدارمیشم تند‌تند میرم دستشویی خسته شدم 

کاملا میفهمم چی میگی 

😔😔

چیکارکنیم 

من گاهی انقد‌رگ پام درد میکنه نمیتونم نمازمم بخونم

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
ان شاء الله به سلامتی فارغ بشی عزیزم  والا همه تو بارداری مشکلاتی دارن اما خوب مجبوریم تحمل کن ...

😔😔درست میگی عزیزم 

فداتشم مرسی 

اما کم طاقت شدم واقعا این واریس پام هم‌خیلی میترسم ک خون لخته بشه هم از اونطرف درد میکنه بخدا 

منم خیییلی از خواب بیدارمیشم تند‌تند میرم دستشویی خسته شدم  کاملا میفهمم چی میگی  ...

الهییی

نشسته بخون

از کی واریس گرفتی

ان شالله نی نی ب سلامتی بیاد بغلت 🤩

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
الهییی نشسته بخون از کی واریس گرفتی ان شالله نی نی ب سلامتی بیاد بغلت 🤩

همچنین نی نی شما عزیزم 

من حدودا ۲۲هفته بودم ک واریس گرفتم 

بچمم پایینه نمیتونم راه برم فورا ب لکه بینی میفتم اک راه میرفتم هم دردش کمتر بود هم واریسم بهتر بود 

😔😔درست میگی عزیزم  فداتشم مرسی  اما کم طاقت شدم واقعا این واریس پام هم‌خیلی م ...

میدونم درد داری

به دکترت بگو ارجاعت بده به یه متخصص ارتوپدی چیزی حداقل

همچنین نی نی شما عزیزم  من حدودا ۲۲هفته بودم ک واریس گرفتم  بچمم پایینه نمیتونم ...

اااخ اره 

میشینی یا دراز میکشی پاهاتو روهم ننداز

میدونم درد داری به دکترت بگو ارجاعت بده به یه متخصص ارتوپدی چیزی حداقل

هم دکتر هم ماما گفتن از اثراته ترشح هورمونه پروژسترونه و واریسم ک میدونید درمان قطعی نداره و ارثیه 

من تازه فهمیدم هم عمم هم خالم واریس دارن اونم شدید😕

اااخ اره  میشینی یا دراز میکشی پاهاتو روهم ننداز

خیلی سعی میکنم 

هم دکتر هم ماما گفتن از اثراته ترشح هورمونه پروژسترونه و واریسم ک میدونید درمان قطعی نداره و ارثیه&n ...

اووو

پس ارثیه

والا چی بگم ان شاء الله خوب بشی عزیزم 

اووو پس ارثیه والا چی بگم ان شاء الله خوب بشی عزیزم 

فدات عزیزم ان شالله بسلامتی زایمان کنی شماهم 

منم تو ماه هشتم هستم خیلی سنگین شدم و خیلی اذیتم کلا روزها از درد کمرولگن فقط دراز میکشم شبها هم خواب ندارم مدام درحال آه وناله هستم اصلا روزها نمیگذره 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
2810