2777
2789
عنوان

سورپرایز تولد پسر 6 ساله م🥰🥰🥳🥳🥳

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 41 پست
مبارکش باشه.به دل خوش ۱۲۰ ساله بشه .🌷😍

ممنون عزیزم 🥰

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقن فک کردی الان این موضوع برا مردم اهمیت داره:/

اسمش روشه کامنت و توئیت،یعنی اشتراک گزاری شما که همچین محتوایی خوشتون نمیاد چرا تو همچین فضایی عضو شدین که نظر منفی بدین؟

هرکی هرچی دوست داره جذب میکنه 🥰 بعضیا فقط دنبال تلخی و غم هستن 

یه لحظه هیجان و خوشحالی پسر خودم اومد جلو نظرم واقعا لبخند رو لبام اوردی مبارکش باشه گل پسر 🥳🥳🥳🥳🥳🥳

ای جان دلممم که  ان شالله عاقبت بخیر و خوشبخت بشه گل پسری

مرسی مهربون 🥰🥰

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
یه لحظه هیجان و خوشحالی پسر خودم اومد جلو نظرم واقعا لبخند رو لبام اوردی مبارکش باشه گل پسر 🥳🥳🥳🥳 ...

ممنون عزیزم🥰 

دلم ضعف میره برا ذوق کردنش اخه😍

تولدش مبارک اسی جون ان شاء الله دامادش کنی گلم

ممنونم😍

ان شاء الله 

اره برا من اهمیت داشت من خیلی خوشحال شدم از خوشحال شدن یه طفل معصوم

خوش قلب 💖