2777
2789
عنوان

پسر دختر خالم خودکشی کرده فوت شده ۲۰ ساله بود زنگ زدم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای همه چی امکان داره چوب چماق اجر سنگ .حتی شنیدم یکی با هندونه پرتاب کرده سر کسی ضربه مغزی شده

اره به دست دیگران میشه اما خود کشی مگر اینکه طرف خیلی خفن باشه چاقو خودش،بکنه شکمش یا ... حالا بگدریم این چیه بحثیه 🤕🤧🤭🤭🤭

برا شفا مریضی های من یه حمد میخونید لطفا 
ای کاش زودتر به دادش رسیده بودن مشاوره ای چیزی برده بودنش. مشخصه خیلی تو خودش میریخته

اره بنده خدا اخرین بار دیدمش اصلا بهش نمیومد خودکشی کنه ای خدا 😭😭😭😭قدش بلند بود میخورد به لامپ ،هیکلس سفید خوشکل 😪😪😪😪

اره به دست دیگران میشه اما خود کشی مگر اینکه طرف خیلی خفن باشه چاقو خودش،بکنه شکمش یا ... حالا بگدری ...

حالم گرفته شده با این تاپیکت صبح تا حالا هی تاپیکت تکرار می کنی. داداش من۱۸ سالشه اونم یه بار یه چیزی شد گفت خودم میکشم ترسش رفت تو دلم

حالم گرفته شده با این تاپیکت صبح تا حالا هی تاپیکت تکرار می کنی. داداش من۱۸ سالشه اونم یه بار یه چیز ...

زندگی پس از زندگی پیچ شخصی عباس موزون گوگل سرچ کن هایلایتاش ببین یا پستاشو یه پیچ هم هست ارشیو اونجا راجب اخرت و.. میگه نشونش بده خوباش تا بفهمه کسی که خود کشی میکنه جاش چقد بده 

حالم گرفته شده با این تاپیکت صبح تا حالا هی تاپیکت تکرار می کنی. داداش من۱۸ سالشه اونم یه بار یه چیز ...

خدا نکنه بلا ازش،دور بوشه  ۱۲۰ سال عمر کنه 

2810