به نظرتون تاثیر ریشه ای و اساسی رو پیشرفت بچه میزاره اخه ایران یه چیزی مد بشه همه بدون اینکه بدونن چیه حمله تهاجمی میکنن برا این هم فکر کنم همین جوری شده من میخوام بدونم واقعا خوبه یه الکی پولت هدر میره و میگی من هم بچه ام رو گذاشتم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میگن مثلا عدد دو رقمی رو ذهنی حل میکنه جوابش رو میگه جمعش چند میشه من هم میگم خوب تا یه سنی براش خوبه بعدا که بزرگ شد دیگه براش معنی نداره نمیدونم اخه مد شده دیگه
سلام. کلاس یو سی مس در واقع کلاس محاسبه ذهنی با استفاده از چرتکه هست. این کباس فقط برای یادگیری و انجام محاسبه نیست. در واقع انجام محاسبات از طریق چرتکه یه وسیله هست برای افزایش توانایی ذهن بچهها. این توانایی که ازش صحبت میشه در واقع به خاطر هماهنگ شدن نیمکره راست و چپ مغز به طور همزمان هست که نتیجه اون افزایش قدرت یادگیری هست. یادگیری هرچیزی. چه ریاضی چه فارسی چه هر درس یا مطلب یا حتی مهارت دیگه و این افزایش توانایی باعث ایجاد اعتماد به نفس و پیشرفت بچه ها میشه. برادر من از کلاس پنجم که با این طرح آشنا شدیم شرکت کرد و واقعا خودم تاثیرشو دیدم.
سلام من از کلاس دوم میرفتم و بدون کمک پدر مادرم خودمو تا اینجا همراهی کردم و حالاهم کلاس ششمم و میخوام برم امتحان مدرک بدم من تو زندگیم بهم خیلی کمک کرد تعریف از خود نباشه من خودم بچه درس خونی هستم و اگه بچه علاقه داشته باشه ادامه میده و در ترم های اخر هم تقسیم اعشاری، ضرب اعشاری تقسیمای پنج بر دو ضربهای پنج بر دو و.... رو یاد میدن و ترم به ترم مشق ها زیاد تر میشه