همیشه هم صبحا زنگ میزنن و از صدام میفهمن خواب بودم
بعد ب شوهرم زنگ میزنن ک زنگ زدیم زنت خواب بود
خواب عایا جرمه
اگه جرمه ببرن اعدامم کنن😡🙃🙃🙃
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
خب توام اول ببین شوهرت چی میگه،بعدم اگ شوهرت پشتت دراومد گوشیتو بزار رو هواپیما بخواب راحت
خود شوهرم میگه استراحت کن بخواب
خودش قبل ساعت ۱۲بهم زنگ نمیزنه اصلا
1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین 1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما هم یه هفته ساعت کوک کن سر هفت همو پاشدی زنگ بزن بهشون احوال پرسی کن و تأکید کن من بیدارم
اخ دقیقا
شش صبح هر روز زنک بزن بگو وای خواب بودی پاشو من ناهارمم گذاشتم ،
هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمیشه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید
زرنگ باش شب که شوهرت میاد خودتا بزن به سردرد بگو دیشب نتونستم بخوابم پام یکم درد میکرد صبح چشام رفت رو هم زنگ زدن سرم درد گرفت.گوشیتم بزار رو سایلنت رو نده
تو هم یک نصف شب زنگ بزن بگو اههه چه زود خوابیدین ما تازه شام خوردیم😏
ساعت ۹ونیم میخوابن😐😐😐
همش بخاطر ذهنیت بچگی ماست که باعث شده یه کم دیرتر بلند بشیم از خودمون هم خجالت بکشیم، از بس همیشه بخاطر زن بودنمون نباید به خودمون استراحت میدادیم، بخاطر نگاه بقیه از خواب هم خجالت بکشیم، دفعه دیگه زنگ زدن راحت بگو خواب بودم، خوابیدن که بدکاری نیست عزیزم، چند بار عادی نشون بدی دیگه غلطی نمیکنن
شش صبح هر روز زنک بزن بگو وای خواب بودی پاشو من ناهارمم گذاشتم ،
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عاشقتونم بچه ها وای