2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم به شوهرم میگه زنت خواب بود...

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 86 پست
من خونه مادرشوهرمم تا ۱،۲ میخوابم اصن ادم روز نیستم اینو همه میدونن

من چون مادرشوهرم خودش سحر خیزه  دیگه خونشون نماز صبح که میخونم دیگه نمیخوابم خجالت میکشم بخوابم.بعد میام خونه خودمون جبران میکنم😁

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تلفن رو موقع خواب از پریز بکش

اخه خانوادم میترسم نکران بشن

مامانم زنگ میزنه

نمیدونم چیکارکنم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

وا خب بلند شی چیکار کنی،بگو وقتی کار ندارم بیدار شم درو دیوارو نگاه کنم،من الان ۳ساله ازدواج کردم راحت بعضی وقتا تا ۲ میخوابم،صبح شوهرمو راه ميندازم کارامو میکنم میرم میخوابم بعضی وقتا ۲ بیدار میشم همه چی هم سر وقتش امادست شام آشپزی جارو تمیزکاری و ....

چرا امار میدن شوهرم چرا تا بهم زنگ میزنن ب شوهرم میگن ب شوهرم زنگ زده میگه من کارامم کردم چایی دوم ...

شوهرت بگه به کتفم که چای دومت هم خوردی.  جدی شوهرت یه چیز اساسی بهشون بگه خودشون رو جمع میکنن

تو یه خونه زندگی میکنید؟

نه ولی یه شهر دیگن میرم یه هفته میمونم 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
چرا امار میدن شوهرم چرا تا بهم زنگ میزنن ب شوهرم میگن ب شوهرم زنگ زده میگه من کارامم کردم چایی دوم ...

😕😂😂😂ینی الکی هر روز زنگ میزنن

حتمن تو ساختمون قوم شوهری ...اهمیت نده

من همون  lili90m هستم😢پس هی نپرسین کاربر جدیدی 😑
من چون مادرشوهرم خودش سحر خیزه  دیگه خونشون نماز صبح که میخونم دیگه نمیخوابم خجالت میکشم بخوابم ...

عه 😂 ایناام ساعت ۱۲ شب خوابن ۷ صب بیداره بیدار 😂 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

شوهرت باید جوابشونو بده بگو خوشبحال شوهرت عجب کدبانویی گیرش اومده 😕

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
وا خب بلند شی چیکار کنی،بگو وقتی کار ندارم بیدار شم درو دیوارو نگاه کنم،من الان ۳ساله ازدواج کردم را ...

همه کارای خونمو شبا میکنم ک باخیال راحت بخوابم

پامم شکسته اذیتم

هی زنگ میزنن صبحا ب قصد احوال پرسی

بعد میگن وای خواب بودی؟؟؟

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
اخه خانوادم میترسم نکران بشن مامانم زنگ میزنه نمیدونم چیکارکنم

با خانواده خودت که رودرواسی نداری بگو موقع خواب تلفنو از پریز می کشم

بگو اگر کار واجب داشتن به موبایلت زنگ بزنن

شوهرتم همینطور

❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

2810