2777
2789

سلام خانما

لطفا دوستانی که تجربه دارن بگن صندلی ماشین چقد برای بچه استفاده میشه؟ چون قیمتا بالاس به خریدش می ارزه؟ دخترم ۹ ماهشه از الان بخرم عادت میکنه بشینه توش؟

راستش بین صندلی کودک و سرخ کن بدون زوغن میخوام یکیشو انتخاب کنم 🙈

من بودم سرخکن انتخاب میکردم😁

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرخ کن یدون روغن 

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
بیشتر ببینید

بسته به سبک زندگیا متفاوته

برای من بله عالی بود و مورد استفاده

....... اماهمین کافی بود  ....همین که میدانستم تنم درد تنت را دارد نه میل تنت را .....تو نزدیکترین آدم به خود واقعیمی.....

من دخترم کلاس اوله هنوز میشینه تو صندلی ماشین🤣🤣🤣

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

خط آخر و الان دیدم😑😑😑

فکر بچه اتونی شما یا چربی خونتون؟؟

....... اماهمین کافی بود  ....همین که میدانستم تنم درد تنت را دارد نه میل تنت را .....تو نزدیکترین آدم به خود واقعیمی.....

خیلی به درد میخوره.اگه هزینه ش برات زیاده میتونی از توی سایت دیوار بخری بعضیها میخرن ولی اصلا استفاده نمیکنن

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
بیشتر ببینید