2777
2789

سلام خانما

لطفا دوستانی که تجربه دارن بگن صندلی ماشین چقد برای بچه استفاده میشه؟ چون قیمتا بالاس به خریدش می ارزه؟ دخترم ۹ ماهشه از الان بخرم عادت میکنه بشینه توش؟

راستش بین صندلی کودک و سرخ کن بدون زوغن میخوام یکیشو انتخاب کنم 🙈

من بودم سرخکن انتخاب میکردم😁

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرخ کن یدون روغن 

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
بیشتر ببینید

بسته به سبک زندگیا متفاوته

برای من بله عالی بود و مورد استفاده

بی تو مرا یک نفس آرام نیست ..‌‌.تحمل میکنی،تحمل میکنی،تحمل میکنی،یهو که آستینت به دستگیره در گیر میکنه،،میزنی زیر گریه و آدما فکر میکنن دیوونه ای....تو عجیب ترین و قشنگ ترین  آوارگی بین عقل و قلب منی.....⁨‌وَ؏ــِشْق"چِقَدرمۍتَوانَدوَسیع‌باشَد، که‌ِتَنھاباآمدَن‌یِک‌نَفر، تَمام‌ِقَلبَت‌ْراپٌرکٌند؛جورۍکه‌ِدیگرجاٰیۍبراٰۍکَسۍنَمانَد..تو انتخاب عقلم نبودی انتخاب قلبم بودی ....

بیشتر ببینید

من دخترم کلاس اوله هنوز میشینه تو صندلی ماشین🤣🤣🤣

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

خط آخر و الان دیدم😑😑😑

فکر بچه اتونی شما یا چربی خونتون؟؟

بی تو مرا یک نفس آرام نیست ..‌‌.تحمل میکنی،تحمل میکنی،تحمل میکنی،یهو که آستینت به دستگیره در گیر میکنه،،میزنی زیر گریه و آدما فکر میکنن دیوونه ای....تو عجیب ترین و قشنگ ترین  آوارگی بین عقل و قلب منی.....⁨‌وَ؏ــِشْق"چِقَدرمۍتَوانَدوَسیع‌باشَد، که‌ِتَنھاباآمدَن‌یِک‌نَفر، تَمام‌ِقَلبَت‌ْراپٌرکٌند؛جورۍکه‌ِدیگرجاٰیۍبراٰۍکَسۍنَمانَد..تو انتخاب عقلم نبودی انتخاب قلبم بودی ....

بیشتر ببینید

خیلی به درد میخوره.اگه هزینه ش برات زیاده میتونی از توی سایت دیوار بخری بعضیها میخرن ولی اصلا استفاده نمیکنن

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
بیشتر ببینید