2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده برای همسرم برای گذشته

420 بازدید | 12 پست

بعد از بچه دار شدن خیلی از هم دور شدیم. من تمام فکر و ذکرم شد بچه، بارداری ویار شدید داشتم کل نه ماه، بعدم دخترم آلرژی داشت و رژیم سخت داشتم. همسرمم اخلاقش بد شد و محبت و توجهی که تو اون شرایط سخت نیاز داشتم بهم نمی‌کرد. خلاصه خیلی از هم فاصله گرفتیم. یه اتفاقات خانوادگی بدی هم افتاد چندماه پیش و دعواهای زیادی کردیم و من افسردگی شدید گرفتم. الان حالم بهتره، درس خوندن رو شروع کردم و درس حالمو بهتر کرده. اونم اخلاقش بهتر شده. ولی هنوز فاصله هه هست بینمون.

اگه تجربه این فاصله گرفتن بعد از بچه رو داشتید، چه توصیه ای دارید؟

راستش حتی سختمه بغلش کنم یا ببوسمش. خیلی سختم شده.

نمیدونم واقعا خیلی شرایط سختیه،اخه مگه میشه نتونی بغلش کنی یا ببوسیش؟!؟ پس چجوری رابطه دارین

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم همین غرورتو بذار کنار و برو پیشش دیگه

منم شرایط شمارو دارم دخترامم کوچیکن شیر به شیر

ولی بچه هامو زود میخوابونم که وقت باشه برای خودم وهمسرم

نذار زندگیتون سرد بشه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
دیگه وقتی بغل سخته خودت تا آخر برو دیگه، طبیعتاً اونم برام سخته

برای شوهرتم سخته؟

❤️💚💙تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی،تا شب نرود صبح پدیدار نباشد...💚💙❤️کاربر قدیمی ام ولی به علت زدن حرف حق بارها ترکیدم😁🙄زیاد ریپلای نکنین منو، چون عقاید خودمو دارم و ممکنه با۹۰ درصد خانومای اینجا همفکر نباشم،پس بزار هر کی نظرش رو بگه و بره🥰🤗(آقاااااایون بیکار و خاله زنکی که توی نی نی سایت هستن درخواست دوستی ندن)😠😒(((خروج برخی افراد از زندگی شما رحمتی از جانب خداوند است که فقط با گذشت زمان متوجه آن می شوید😜🥰)) راستییییی دخترا از اونی که میگفت نمیتونم بدون تو زندگی کنم چه خبر؟!😂همدیگه رودوس داشتین و به اجبار از هم جدا شدین؟! خدمتتون عرض کنم که یکیتون دروغگوی حرفه ایه!!       عکس پروفایل خودمم قشنگا🎀                  
وای خدا چقدر از بچه دار شدن میترسم اینجا همههههه همین مشکلو دارن بعضی وقتا تصمیم میگیریم کلا بچه نیا ...

من پشیمون نیستم

ولی مشکلاتی که داشتیم رو اگه قبل بچه حل میکردیم و از کنارشون ساده نمی گذشتم، اینطوری نمیشد