2777
2789
سلام . دخترم یکسال و سه ماهشه . همیشه توی دادن قطره آهن و مولتی ویتامین مشکل دارم . خیلی بد میخوره . از بس بد میخوره و میریزه بیرون چند روز یه بار بهش میدم . شما چطوری این قطره های بدبو و بدمزه رو به گلهاتون میدید ؟یه سوال دیگه هم دارم . دخترم چند شبه خیلی بد میخوابه و همش توی خواب تکون میخوره و بیدار میشه . وقتی بیداره هیچیش نیست ولی موقع خواب کلافه ام میکنه از بس بیدار میشه . به نظرتون چه مشکلی داره ؟ حدود دو ماه هم هست روی پاهاش دونه هایی زده که خشکه . بردمش دکتر پوست گفت اگزما هست و پماد داد ولی خوب نشده . دیگه کلافه شدم . اصلا غذا نمی خوره . شیر حشک و پاستوریزه هم نمی خوره . شیشه هم نمی گیره و به زور مامانم صبحها یه کم شیر خودم رو که دوشیدم بهش میده .خودم هم کارمندم و صبح ها پیش مامانمه . غذا نخوردن ، اگزمای پوست ، بیخوابیهای شبونه ، نخوردن قطره آهن و ومولتی حسابی کلافه و خسته ام کرده . چکار کنم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جای قطره اهن و مولتی که بهداشت میده شربت سندروس زینک پلاس رو من پیشنهاد میکنم البته با دکترش مشورت کن ولی این بهتره و در ضمن بابازی بهش بده پسرمنم خیلی بد دارو بود الان یکم چشم نخوره بهتر شده
ناکرده گنه در این جهان کیست بگو . آن کس که گنه نکرد چون زیست بگو . من بد کنم و تو بد مکافات دهی . پس فرق میان من و تو چیست بگو