2777
2789
عنوان

آقایون خیانت چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26252 بازدید | 185 پست
به نظر من اکثر آقایون به خاطر هوا و هوس و تنوع طلبی دست به خیانت می زنن ...و خانمها هم به دلیل کمبود مهر و محبت از طرف همسر....

آقایون و خانمها : تنوع تو اطرافمون زیاده پس تنوع طلبی و هوا و هوس (خیانت) تا به کجا و تا کی ....

در واقع خیانت به همسر خیانت به احساس و عواطف و انتخاب خود هست ..... اگه قراره یه زن و مردی به راحتی به دنبال یه دلیل دست به خیانت بزنه که ازدواج و تعهد معنی پیدا نمی کنه

خانم های عزیز
تو رو خدا هی نگید که خانمها بدلیل کمبود محبت از طرف همسر خیانت میکنند . این مساله در مورد همه صدق نمیکنه .

خدا رو شاهد میگیرم که خانومی رو میشناختم که توی سن 40 سالگی و با داشتن داماد و عروس ، چون فقط فهمیده بود که زود ازدواج کرده و حروم شده ، اومد با یه مردی که همسن خودش بود و اون هم داماد داشت دوست شد و با هم رابطه .... داشتند ، چه غوغایی که به پا نشد توی زندگی این دو خانواده ، مرده توی دادگاه وقیحانه به همسرش گفت که این هیکلش و فلان جاش و فلانش از تو سرتره و زنه هم به شوهرش گفت این پول داره و واسه من همه کاری میکنه .

به راحتی همون آب خوردن این زن با هرزگی و پستی تمام هم زندگی خودش رو به هم ریخت .هم زندگی اون مرد هییزو بی چشم و رو .
تازه دخترش رو هم گاهی وقتا قاطی این ماجرا میکرد.......................
من ندانستم که عشق این رنگ داشت *** وز جهان با جان من آهنگ داشت*** دستهٔ گل بود کـــــــز دورم نمود*** چون بدیدم آتش اندر چنگ داشت*** "خاقانی"

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیانت در هر زمان و هر دلیلی اشتباه هست..... اینکه خانمها خلا عاطفی دارند و یا آقایون با زن دلخواه ازدواج نکرده توجیهی بیش نیست......... بی تعهدی، بی مسئولیتی، انسانیت نداشتن و هوسرانی عامل اصلی خیانت هست و اگرچه طلاق اولین راه حل نیست ولی زندگی کردن با آدم خیانتکار هم یک جور خیانت به خود هست.....

زن و مرد خیانتکار یک جور بیماری روانی و جنسی داره و زندگی کرد با همسر بیمار اصلاً عاقلانه نیست
اینجا در دنیای من، گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل میسپارند و گریه می کنند
ممنون از good father بابت شرکتتون توی بحث
اون چیزی که در مورد خیانت دوستان بش اشاره نکردند تاثیر دوسته
این خانوم دوستم هم رفقاش به بیراهه کشیده بودنش
پس خیلی باید مواظب دوستای همسرامون باشیم که از راه به درشون نکنن!
آقا مهران من نگفتم که خیانت همش به خاطر مشکلات جنسی هست بلکه منظورم اختلالات جنسی و روانیست

اگر کسی نسبت به زندگی زناشویی که دارد تعهد و مسئولیت داشته باشد هرگز خیانت نمی کند

بقیه چیزها به نظر من فقط یه توجیه و عذر و بهانه هست

همه آدمها همیشه در معرض کمبودهای عاطفی و مالی و اقتصادی و اجتماعی و.... هستند کلاً مشکلات و کمبودها لازمه زندگی مدنی و اجتماعی هست...... و هیچ کدوم از اینها باعث و دلیل خیانت نمی شوند

بلکه به نظر من خیانت ناشی از اختلال عدم سلامت و تعادل روانی و جنسی است.....
اینجا در دنیای من، گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل میسپارند و گریه می کنند
مثلاً اگر من و یا شما از لحاظ مالی و اقتصادی دچار کمبودی باشیم باید بعد از مدتی خیانت بکنیم؟؟؟؟؟ اگر سلامت روانی و اخلاقی داشته باشیم حتماً راه حلی پیدا می کنیم..... ولی خیانت نمی کنیم..... مثلاً حتی اگه شده پست ترین کار جامعه رو هم انجام بدهیم، انجام میدیم ولی خیانت نمی کنیم

ما تو این جامعه می شناسیم اشخاصی رو که از صبح تا شب کار می کنند و درآمد ناچیزی دارند ولی هرگز دچار انحطاط اخلاقی نمی شوند.

یا مثلاً اگر کمبود عاطفی داشته باشیم باید به طرف دیگری جذب بشیم؟؟؟ یا اینکه سعی می کنیم با تغییر روش زندگی خودمون رو به حد مطلوبی برسونیم؟؟؟؟

آقا مهران به نظر من آورد توجیهاتی نظیر کمبود عاطفی، فقر، بی توجهی و غیره فقط عذر و بهانه های بی اساس هست
این خانم دوست شما دچار یک نوع اختلال شخصیتی هست..... احتمال خیانت زنها به شوهرهاشون خیلی خیلی کمتر از مردان هست..... زنی که با داشتن همسر، خیانت می کند قطعاً مشکل اخلاقی داره.....ربطی هم به دوستانش نداره..... خودش پتانسیل و زمینه خیانت کردن رو داره......... شک نکنید
به نظر من یکی از دلائل اینه که فرد در زمان مجردی یه سری به قول معروف عشق و حال هایی که باید میکرده رو نکرده و به نظر خودش بهش ظلم شده
دوم تو خانواده هایی که مومن هستن و همش بچه ها از خیلی کارها بخاطر مثلا شرع نهی شد
بعدی اینکه یه فرد باید خیلی خیلی قوی باشه تا در برابر شهوت و نفسش بایسته..مخصوصا آقایون..خیلی یه مرد باید قوی باشه که یه خانم با ناز و عشوه و کرشمه اومد سمتش خودش رو برای طولانی مدت کنترل کنه..چون بعضی ها یه چند روز و چند هفته ای دووم میارن ولی بعدش......
**** سکوت، گاهی بهترین تحقــــیر است...! ****
من خیلی به این مسئله فکر می کنم چند روز پیش با یه آقا صحبت میکردم می گفت ما مردا مثل شما خانمها نیستیم که از مسائل شبمون برای هم صحبت کنیم ما اگر صحبت هم کنیم از کسانی که غیر از همسرمون باهاشون رابطه داریم تعریف می کنیم گفتم مگه این خیلی عادیه ؟؟؟ گفت آره بابا همه مردای متاهل همکار و دوست و آشنای من دوست دختر دارن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
و این علامت در ذهن من جای گرفت هنوزم از حرفش توی شوک هستم آیا این یه روال شده؟؟؟؟؟؟؟

در مورد خانمها برای من ثابت شده کسانی که از ایمان بیشتری برخوردار هستند کمتر به این راه کشیده می کشن من خیلی در مورد این مسئله تحقیق کردم البته این رو هم اضافه کنم خود من شخص معتقدی نیستم و به همین علت اگر راجع به این مسئله برای دیگران صحبت می کنم صحبتم با اشتیاق بیشتری پذیرفته میشه.
جامعه این رو ثابت کرده خانمهایی که از اعتقادات پررنگتری برخوردارند کمتر به خودشون اجازه میدن کراهای نامتعارفی انجام بدن. البته این رو هم اضافه کنم
سلام منم دیروز واسه همین مشاوره بودم دکی یه حرفایی زد میخوام بنویسم اینجا اگه بشه

منم دوماه پیش فهمیدم همسرم یکی چت میکرده و افسرده شدم بالاخره دیروز رفتم دکتر کلی حرف زد اولش میخواستم کلشو بترکونم! ولی بعد که فکر کردم دیدم بیراهم نمیگه
بهش میگم شوهرم اینکارو کرده اول خوب گوش داد بعدش گفت ببین خانوم الان تو جامعه ما ناموس مردها هستن نه زنها! یعنی انقدر بلا نسبت زن بد زیاد شده باید از از دست دادن مردها ترسید! گفت این دیگه زیر 30 سالو 35 و اینا نیست زیر 40-50 سال شده!!! گفتم نمیگم شوهرتو کنترل کن ولی حواست بهش باشه 3 تاچیزو رعایت کن اشپزخونه بیرون خونه و اتاق خواب باید واسه مرد همه اینا عالی باشه. گفتم پس زنا ادم نیستن ما فقط باید خوشایند اقایون باشیم؟ گفت بیشتر مردها اینجور شیطونیها رو دارن! حالا یه سری عقده سکس دارن یه سری عقده های عاطفی یه سری هم همینجوری از سر بیکاری و شیطونی. گفت چرا انقدر بین مردها عشق رفتن به تایلند و کاباره و این چیزا زیاده چون کارایی که دوست دارن از زنهای دیگه ببیننو دوست ندارن با زناشون انجام بدن زنای خودشون واسشون حرمت دارن مقدسن! واسه همین همش چشمشون دنبال کسایی هستش که اینکارارو انجام میدن که تو جامعه الان کم هم نیستن. گفت رک بگم یه کاری باید بکنی شوهرت صبحها رو پاش نتونه وایسه از خونه بره بیرون! ببخشید من رک هر چی اون گفته میگم شاید به درد کسای دیگه ای هم بخوره...
2810