2777
2789
عنوان

آقایون خیانت چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26252 بازدید | 185 پست
من زنم
بی هیچ آلایشی… بی هیچ آرایشی!
او خواست که من زن باشم…
که بدوش بکشم بار تو را که مردی
و برویت نیاورم که از تو قویترم…
من زنم…
من ناقص العقلم…
با همین عقل ناقصم
از چه ورطه هایی که نجاتت نداده ام
و تو عقلت کاملتر از من بود!!!
من زنم...
یاد گرفته ام عاشقت بمانم
و همیشه متهم به هرزگی شوم...
حال آنکه تو بی آنکه عاشقم باشی
تظاهر کردی با من خواهی ماند!
من زنم...
کوه را حرکت میدهم
بدون اینکه کلمه ای از خستگی و دلسردی به زبان آرم
و تو همواره ناراضی و پرصدا سنگریزه ها را جابجا میکنی
چرا که تو نیرومند تری!!!
من زنم...
وقت تولد نوزاد ...
تلخی بیداری شبها بر بالین فرزندمان...
سکوت و صبر در زمان خشم تو مال من،
لذتهای شبانه...
خوابهای شیرین و افتخار مردانگی مال تو!
عادلانه است نه؟؟؟
من زنم...
آری من زنم...
او خواست که من زن باشم ...
همچنان به تو اعتماد خواهم کرد...
عشق خواهم ورزید...
به مردانگی ات خواهم بالید ...
با تمام وجود از تو دفاع خواهم کرد...
پشتیبانت خواهم بود...
و تو مرد بمان!این راز را که من مرد ترم به هیچ کس نخواهم گفت
سلام مامان ماهان عزیز
ایمیلت را خوندم
بحث خوبیه ببین من بارها گفتم بازم میگم شوهری که رفتار سردی داره یا زنی که رفتارش با همسرش سرده تا وقتی خودش نخواد خودش را تغییر بده هیچی عوض نمیشه
درسته که مردا آزادتر هستند ولی فرضا هم اگر زن سردی هم داشته باشند و بخوان خیانت کنند و صیغه کنند باز هم هیچکس مثل همسر خودش نمیشه این در مورد خانمها هم صادقه
همیشه گوشه ذهن زن یا مرد سواله که چرا همسر خودم نباید با محبت تر باشه یا کاشکی میشد که با همسر خودم زندگی خوب و گرمی داشتیم
پس نه خیانت و نه طلاق و هیچ راهی چاره ساز نیست مگر اینکه همسران خودشون بخوان خودشونو تغییر بدن
یه سری راه حل ها را تو کلوپت گفتی که خیلی هم تاثیر بر انگیز بود و هممون تقریبا بهتر شدیم ولی اگر بخوایم عالی بشیم این به طرف مقابل بستگی داره

امیدوارم یه روز بشه که همه از زندگیشون راضی باشند و این همه مطالب خوبی که دوستان از جمله پدر خوب و مهران و مامان ماهان ولیلا و بقیه میگذارند بی نتیجه نمونه
در آن سرای که زن نیست انس و شفقت نیست /در آن وجود که دل مرد مرده است روان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون ازتون دوستان که نظر دادید
مامان ماهان عزیز حرف های جالبی زدید .
واقعا بدون هرگونه جهت گیری باید بگم که به نظر من سریال های فارسی وان خیلی از مسایل رو داره توی جامعه ما عادی میکنه
در ضمن به نظر من خیانت در کلان شهرها بیشتر از شهرهای کوچکتر هست.
کاش خانوم های که این مشکلات رو دارند توی یه تایپیک بحث می کردند تا بشه به یه نتیجه ای رسید

بعد یه چیز دیگه ای که هست مامان ماهان عزیز من خیلی حرفا برای گفتن دارم متاسفانه خانوم های اینجا خیلی بد برخورد می کنند و یه بحثی رو مطرح می کنند بدون اینکه یه آقا نظر بده برا خودشون می برن و میدوزن و.....
نتیجش هم این میشه که راه رو اشتباه میرن
واقعا نمیدونم این معضل رو چجوری باید توی این سایت حل کرد
سلام به همگی
آقا مهران گفتن اینکه چی عامل خیانت زن و شوهر نسبت به هم میشه واقعا سخته
من با کار کردن زن بیرون از خونه مخالف نیستم ولی اینکه بخوان پابه پای مردا باشن اشتباهه محیط کار خیلی تاثیر داره واسه انحرافات .متاسفانه ایرانیا هم جنبه ی کنار هم بودنو ندارن زود خودشونو گم میکنن
الان بعضی ها مجبورن بخاطر کارشون از صبح تا شب خونه نباشن وخیلی از اونها هفته ها از هم دورن
تو این زمانی که زن یا شوهر پیش هم نیستن بهترین فرصت واسه انحرافات اخلاقی و شایدم جنسی باشه
اینکه میگن اعتقادات مذهبی باعث میشه کمتر خیانت کنن شاید درست باشه ولی عمق فاجعه رو کمتر میکنه نه اینکه خیانت نمیکنه شکل خیانتش فرق میکنه یکی از راه جنسی خیانت میکنه یکی که فکر میکنه این سرگرمی یا کنجکاوی یا فرار از محیط خونه ویا یکم عوض کردن حال وهواش با اس ام اس و بیرون رفتن با نامحرم خیانت میکنه
بهر حال هرآدمی خواسته یا نا خواسته مرتکب همچین عملی میشه بنظر من اگه به فکر عاقبت این کار باشیم هیچ وقت مرتکب این اشتباهات نمیشیم .مطمئنا اگه هر کس از خطای کرده ی خودش پشیمون بشه خدا هم کمکش میکنه
اگه در حقمون خیانت میشه یه جای کارمون میلنگه خیانت همیشه رابطه داشتن با نامحرم نیست دزدی کردن تهمت زدن به بی گناه شکستن دل دیگران و انعکاس این اعمال می تونه نتیجه ش خیانت زن و شوهر در حق همدیگه باشه
ولی ما که همیشه خودمونو پاک و معصوم میدونیم ولی غافل از ایکه چوب خدا صدا نداره
دوستان این عقیده ی من بود و اتفاقاتی که دور و ورم دیدم خدای ناکرده قصد توهین به کسی و نداشتم کسایی که شاغلن بهشون برنخوره من خاک پای همتون هستم
چه خوب میشد تو تاپیکایی که زده میشه آقایونم حضور پر رنگ وحتما هم مفید داشته باشن
نشون بدیم توانایی کنار هم بودنو داریم بدون اینکه قصد و فکروخیال بد باشه اگه حرمت حریم همدیگه رو داشته باشیم هیچ خیانتی نیست پا گذاشتن تو حریم دیگران موجب خیانت میشه
خانوم یاس در مورد همکاران تا حدودی باهاتون موافقم
البته به نظر میاد شرکت های کوچکتر و افراد زیر دست مثل منشی ها بیشتر در معرض خطر باشند که تا حالا نمونه های زیادیش در روزنامه و مجله ها خوندیم
حتی پیرو صحبت شما هم چند وقت قبل مسئولان کشوری گفته بودند که محل کار زنان و مردان توی یه اداره باید از هم جدا باشه
اما این رو هم بگم تا یه خانومی خودش نخواد هیچکی نمیتونه اونو به کاری مجبور کنه و هستند افراد بسیار بسیار زیادی که صبح تا شب در کنار مردان کار می کنند و دوستان خوبی برای همند و کوچکترین برخوردی هم با هم ندارند
سحر جان ممنونم از لطفت

ممنونم آقای مهران

من هم خیلی مسائل دارم که بگم منتها میترسم خانمها سوبرداشت کنند یا آقایون فرقی نداره

ولی بهتره که همینجا مسائلتون را بگید تا اگر کسی مشکل مشترک داره استفاده کنه
آقای مهران بدون در نظر گرفتن بقیه اگر مشکلی هست یا سوالی دارید بگید
بقیه دوستان هم اینجا ممکنه سوالی داشته باشند ....

اگر کسی هم اومد چیزی گفت شما تو قسمت پدران تاپیک باز کردید پس مشکلی نیست
اگر هم کسی چیزی گفت خاموشی اختیار کنید و بقیه بحث را ادامه بدیم چون میدونید که جواب این جور اشخاص خاموشیست
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت/من اگر نیک و اگر بد تو برو خود را باش هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت
نلی جان اگر مرد با زنش رابطه زیاد داشته و ناگهان قطع شده چون مردها هم آزادیشون بیشتر از زنهاست مسلما ممکنه خیانت باشه البته صد درصد خیانت نیست ممکنه به دلیل سردی همسرش و چون زیاد پسش زده از اون مسائل زده شده باشه

یا اینکه بره سراغ فیلم های پرنو و خودشو با اونها سرگرم کنه یا ممکنه از همسرش ناراحت باشه و دلخور یا مشغله کاری و افسردگی داشته باشه.

مرسی یاس جان این جمله ت را خیلی دوست داشتم

یاس گفته بود:

اگه در حقمون خیانت میشه یه جای کارمون میلنگه خیانت همیشه رابطه داشتن با نامحرم نیست دزدی کردن تهمت زدن به بی گناه شکستن دل دیگران و انعکاس این اعمال می تونه نتیجه ش خیانت زن و شوهر در حق همدیگه باشه
ولی ما که همیشه خودمونو پاک و معصوم میدونیم ولی غافل از ایکه چوب خدا صدا نداره
**********************************************************************************
مثلا اینکه آدم همسرش را تحقیر کنه و تو رفتار یا کلامی آدم حسابش نکنه اونوقت ممکنه طرف دست به کار خیانت بشه هیچ چیز بدتر از تحقیر کردن همسر نیست
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت/من اگر نیک و اگر بد تو برو خود را باش هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت
همه چیز درباره خرده خیانت های زن و شوهری

خیانتهای خانوادگی چیست؟ چقدر شایع است و چرا مردان و زنان، دست به خیانت می زنند؟ سهم زنان از این خیانت ها چقدر است ؟
یک مشاور خانواده معتقد است سهم مردان در خیانتهای زناشویی 80 درصد است و 20 درصد دیگر خیانتکاری را زنان در ایران انجام می دهند.
اصغر کیهان نیا اعلام کرده: "به نظر می رسد قبح خیانت در زنان جامعه ما بیش از مردان است، این موضوع تا جایی است که مراجعات نشان می دهد خیانت در میان مردان 80 درصد و در زنان 20 درصد است ."

این مشاور خانواده، دلیل خیانتهای زن و شوهری را تنوع طلبی ، طراوت طلبی ، امیال سرکوفته کودکی و نوجوانی و احساس محق بودن در مردان می داند و در خیانتهای مربوط به زنان نیز از "مقابله به مثل" خبر می دهد.

وی به مردان توصیه می کند به 5 نیاز اساسی زنان در زندگی زناشویی توجه کنند تا احتمال خیانتهای زنان کمتر شود. نیازهایی که این مشاور خانواده بر می شمارد استفاده از روش مناسب حرف زدن ، ابراز عشق و محبت ، هدیه دادن در مناسبت ها ، تامین نیازهای مالی، روحی و امنیت روانی زن است.

خیانتهای زن و شوهری: از روابط غیر اخلاقی تا چتهای اینترنتی
برخی رفتارشناسان، تعریف خیانتهای زن و شوهری را بسیار فراتر از چیزی می برند که عرف و قانون آن را می شناسد. از جمله منصور بهرامی عضو ارشد انجمن بین المللی تحلیل رفتار معتقد است: خیانتهای زندگی مشترک شامل خیانت عشقی ، خیانتهای اینترنتی و خیانتهای جنسی می شود.

به گفته این رفتارشناس، خیانت عشقی به رابطه پنهانی توام با پیوند احساسی و صمیمانه یک فرد متاهل با فرد دیگری که همسر قانونی وی نیست گفته می شود.

خیانت جنسی به رابطه نامشروع یک فرد متاهل با فرد دیگری که همسر قانونی وی نیست، گفته می شود و خیانت اینترنتی نیز به گفتگو و تبادل تصاویر و مشخصات فردی متاهل با فرد دیگری که همسر قانونی وی نیست از طریق چت و اینترنت اطلاق می شود.

چرا خیانت می کنند؟ هزار و یک دلیل دارد
برای خیانت های زن و شوهری، هزار و یک دلیل گفته اند، ولی سرگرمی و ریسک لذت بخش و مفرح را از مهمترین عوامل بروز خیانت می دانند.

با این همه، دلایل دیگری نیز برای خیانتهای خانوادگی مطرح کرده اند. از جمله: درک شدن ، دوست داشته شدن ، احساس آزادی ، استقلال ، سرگرمی و برآورده کردن نیازهای جنسی مولفه های پدید آمدن شروع یک خیانت است. ضمن اینکه نمی توان از پارمترهایی مانند تقویت اعتماد بنفس ، سلطه جویی ، تجربه تازه ، ماجراجویی ، القاء داشتن استحقاق و شایستگی ، رقابت و تنوع طلبی گذشت.

رفتارشناسان می گویند افراد خیانتکار معمولا به شکل غیر منطقی و با اتکا به یک شهوت کورکورانه شیفته فردی می شوند. آنها احساس می کنند بیشترین درصد تفاهم را با یکدیگر دارند و به همین خاطر فرد خائن خود را به مخاطره انداخته و به آب و آتش می زند که به وصال برسد. این نوع رابطه می تواند از چند هفته تا چندین سال بطول انجامد. اما پس از گذشت زمان هر دو نفر پی می برند، آنطور که تصور می کردند یکدیگر را نمی شناسند. در این نوع روابط معمولا فرد از همسر و یا شریک پیشین خود جدا می شود.

منبع : khabaronline.ir

در آن سرای که زن نیست انس و شفقت نیست /در آن وجود که دل مرد مرده است روان
خوب یکی از مشکلاتی که دیدم توی این سایت خیلیا مطرح کرده بودند دوری زن و شوهرا از هم بدو شکل گیری جنین تا بعد از بدنیا اومدنش بود
که خیلیا گفته بودند بین ما فاصله افتاده و حتی خود شما هم مامان ماهان دیدم یه همچین مشکلی داشتید.
می خواستم بدونم واقعا دلیلش چیه؟
لایک به مامی برو بچز و مطلب خوبش.....

فقط یه نکته اینکه 80% آقایون خیانت میکنند و 20% خانوما بر اساس مراجعات بود که معیار زیاد درستی نمیتونه باشه چون خانوما بیشتر از آقایون از بیان کردن این مسئله اکراه دارند و طبیعیه که آمارشون کمتر میشه...

از نظر من زنی که هیچ وقت خودش رو در اختیار مرد دیگه ای قرار نداده اما تو خیالش خودش رو با آدمای دیگه مجسم میکنه هم خیانتکاره و مرد هم همینطور و هممون میدونیم که کم نیستند اینجور آدما
واقعا" خیانت تعریف بسیار پیچیده ای داره و همه چیز برمیگرده به روح آدم نه اینکه جسمت رو در اختیار کس دیگه ای بذاری و یا نذاری.
مثل آدمائی که نماز میخونند و همه میبینند نماز خوندنشون رو و اعتقادشون و عبادتشون رو .... ولی در حال نماز خوندن به هزار تا چیز فکر میکنند الا خدا..... هیچ کس هم چیزی نمیفهمه..... حتی خودشون!!!
aghaye mehran in ghazie momkene az avale bardari ta shesh mah ela yeksalegie bache yani ta vaghti bache az abogel darbiad edame dashte bashe pas bayad modara kard va havaye hamo dasht man alan type farsi nadaram be zodi linkhaye marboot be in ghazie ra baraton migzaram

سلام به همگی
به کمک و همفکری احتیاج دارم
من ۶ سال ازدواج کردم و ۵ سال هم با همسرم دوست بودیم؛بچه هم نداریم
عاشق همسرم هستم و زندگی خوبی هم نمی دونم بگم داشتم یا دارم
تابستان پارسال بود یه شب سرکی کشیدم به فیس بوک همسرم ؛البته بگم فیس بوک ایشون ۷۲ ملت؛ادم های حور وا جوری رو اد کرده که منم زیاد راضی نبودم ولی چون یه تبلیغ برای کارشم به حساب می یومد الکی گیر نمی دادم ؛بهرحال رفتم تو صفحه مسیج که ۳تا مسیج دیدم که خشکم زد؛۲تاش با مضمون این عکس خودتون میتونم باهاتون بیشتر اشنا بشم چقدر خوشگلید و...
و اون یکی که قبلان برام تعریف کرده بود یکی براش مسیج داده(سلام مطلقه هستم ۲۶ ساله ساکن تهران و همسرم هم در جوابش اول گفته بود وب داری اون خانم گفته بود نه و در اخر همسرم گفته بود که متا هل هستم)
هر کدوم از اینارو صد دفعه خوندم حالا چه حالی داشتم به کنار وقتی ازشون توضیح خواستم به عالم و ادم قسم خورد که دوستش بوده تایپ می کرده و گفت در مورد اون یکی که خودم از قبل بهت گفته بودم.گفت حاضرم اون طرف رو بیارم و ازش بپرسی و گفت تو پسورد همه ی ایمیل ها و فیس بوکمو داری پس من هیچ ریگی به کفش ندارم؛با حرفاشون و دلیلاشون قانع شدم تا دو هفته پیش که رفتم توی ایمیلش و چیزی خوندم که دیگه واقعان خشکم زد این مکالمه ای بود بین آیدی همسرم و منشی قبلی که بعد از سلام و احوال پرسی
ایدی همسرم :وب داری
منشی :نوچ
آیدی:چی شد؟؟؟؟؟؟؟
منشی:Oooooooo
آیدی:چند تا سوراخ
منشی:چی چی شد؟
آیدی:فامیلتون
منشی:بی خبرم؛خوابه
آیدی:خودت چه می کنی اون خوابه بپر روش
منشی:وایی آدم قحطه
آیدی:خوب بیا بپر رو من
منشی:میشکنی که
آیدی:تو بپر شکستم با من
منشی::)
آیدی:جووووووون می خوام
منشی:چی می خوای
آیدی:پوسی
واون می گه من وی پی ان می خوامو از این چیزا

وقتی من اینا رو خوندم واقعان هر لحظش برام عذاب بود و وقتی به همسرم گفتم اول که تعجب کرده بود که تو ایمیلش این چیزا بوده و گفت که اصلان خودش خبر نداشته
شوهرم یه شرکت داره و نوت بوک خودش سیستم اصلی اون جا هست و خیلی از کارمند ها مجبورن برای بعضی از کارا برن پشت سیستم شوهرم و به خاطر همین شوهرم گفت من بی اطلاع از این ایمیل بودم و کار من نیست
کار یکی از کارمند ها بوده که به خاطر یکسری از همین کارهاشم اخراجش کردیم
من ازش شماره منشی رو خواستم و اون بهم داد و گفت زنگ بزن بپرس
ولی من باور نکردم و شب و روزای بدی رو سپری کردیم
همسرم میگه حق داری باور نکنی چون بخاطر بی دقتی من اعتمادت از بین رفته من نباید اجازه خیلی از کارا رو به دوستام و کارمندام بدم
خودشم خیلی داغون و پریشونه
ما واقعان همدیگرو می پرستیم
وقتی گفتم می خوام ازت جدا شم شروع کرد به قرص خوردن که من ازش گرفتم می خواست خودکشی کنه که حالشم اون شب بد شد؛
ولی من نتونستم باور کنم به منشی هم زنگ نزدم؛هم کسر شانم میشه که به اون زنگ بزنم و همچین چیزی رو با اون مطرح کنم و هم از حرفای اون میترسم.
من نمی تونم ازش جدا بشم خیلی دوسش دارم
اصلان نمی تونم زندگی بدون اونو تصور کنم
حالا موندم که داره حقیقت رو به من میگه یا نه به من خیانت کرده
شما اگه جای من بودید چی کار می کردید؟؟؟؟؟؟

2810