خانوما من چهار روز تا موعدم مونده.تقریبا از دو سه روز پیش دل درد دارم بعضی وقتا زیردلمن تیر میکشه و ران پاهام هم خیلی درد میکنه.کسی میتونه راهنمایی کنه تفاوت دل درد پریودی و حاملگی چطوره؟؟؟ ینی امکان داره باردار باشم؟
عزیزم منم ۱۰ از اقدامم میگذره ۷ روز دیگه موعدمه درد شدید شکم دارم خودم حس میکنم ک دارم پریود میشم شبی دلدرد پریودمه ولی این تیزتره دردش و معمولا من نزدیک موعدمه یکی دوروز مونده ب موعدم دلدرد میگیرم این ۷ روز رودتر چی میشه باردار شم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه عالیییی عزیزم منم همینطوری هستم همیشه وقای پریود میشدم یهویی و بدون درد بود اما ال ...
باردار بودی عزیزم؟
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
سلام بچه ها من وقت پریودم چند روز عقب جلو میفته بدن درد دارم شکمم درد میکنه کمرم انگار پریود میشم سینه هامم درد میکنه دارم خارش گرفته شانه هام بنظرتون امکان داره پریود بشم