2777
2789
عنوان

تفاوت درد پریودی با درد بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 25084 بازدید | 31 پست

عزیزم منم ۱۰ از اقدامم میگذره ۷ روز دیگه موعدمه درد شدید شکم دارم خودم حس میکنم ک دارم پریود میشم شبی دلدرد پریودمه  ولی این تیزتره دردش و معمولا من نزدیک موعدمه یکی دوروز مونده ب موعدم دلدرد میگیرم  این ۷ روز رودتر  چی میشه باردار شم  

عزیزم منم ۱۰ از اقدامم میگذره ۷ روز دیگه موعدمه درد شدید شکم دارم خودم حس میکنم ک دارم پریود م ...

اره منم امروز موعدمه خیلی دل درد و کمر درد دارم سینه هامم سنگین شده زیردلم تیرمیکشه هیچوقت دردم ب این شدت نبوده.انشاالله ک دوتامون باردار باشیم

❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی بی چک من امروز مثبت شد ولی عنوز آزمایش ندادم.انشاالله تو هم مثبت بشی دوستم🥺😘

چه عالیییی عزیزم

منم همینطوری هستم 

همیشه وقای پریود میشدم یهویی و بدون درد بود 

اما الان خیلییی درد دارم 

ان شالله منم مادر شده باشم 

۴ روز دیگه م عدمه🤲

چه عالیییی عزیزم منم همینطوری هستم  همیشه وقای پریود میشدم یهویی و بدون درد بود  اما ال ...

باردار بودی عزیزم؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

سلام بچه ها من وقت پریودم چند روز عقب جلو میفته بدن درد دارم شکمم درد میکنه کمرم انگار پریود میشم سینه هامم درد میکنه دارم خارش گرفته شانه هام بنظرتون امکان داره پریود بشم 

2810