2777
2789
عنوان

تفاوت درد پریودی با درد بارداری

25084 بازدید | 31 پست

خانوما من چهار روز تا موعدم مونده.تقریبا از دو سه روز پیش دل درد دارم بعضی وقتا زیردلمن تیر میکشه و ران پاهام هم خیلی درد میکنه.کسی میتونه راهنمایی کنه تفاوت دل درد پریودی و حاملگی چطوره؟؟؟ ینی امکان داره باردار باشم؟

❤️

عزيزم هيچ وقت دنبال علائم بارداري نباش چون اولش هيچ علائمي نداره و درد پريودي و بارداري شبيه همه نميشه تشخيص داد

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وقتی باردار بودم و نمی‌دونستم همچنان درد پریودو داشتم و حس میکردم الانه ک بشم ولی نمی‌شدم فقط دردش بود ک فهمیدم باردارم فرقی ندارن

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍

دلدرد بارداری قبل موعد خفیف تر از پریودی بود ولی درد و حساسیت سینه ها وحشتناک بیشتر بود و روی سینه رگهای برجسته آبی بود 3 روز قبل موعد به مدت 2 روز لک خفیف لانه گزینی بود به رنگ قهوه ای روشن. بعد موعد دلدرد شبیه پریودی زیاد نبود بیشتر مثل گرفتگی شدید ماهیچه شکم بود مثل زمانی که بعد ورزش عضلات میگیرن و اینکه تیر کشیدن هم بود البته یک طرف بیشتر بود

عزيزم هيچ وقت دنبال علائم بارداري نباش چون اولش هيچ علائمي نداره و درد پريودي و بارداري شبيه همه نمي ...

این ماه خیلی دل درد عجیبی دارم هیچوقت به این شدت نبودم.فقط میخوام بدونم فرقشون چیه.

❤️
این ماه خیلی دل درد عجیبی دارم هیچوقت به این شدت نبودم.فقط میخوام بدونم فرقشون چیه.

والا منم دردم مثل پريودي بود ولي از موعدم كه گذشت دردش بيشتر شد ازمايشمم كه مثبت شد بازم درد داشتم انقدر زياد بود كه گريه ميكردم ميترسيدم سقط بشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
من وقتی باردار بودم و نمی‌دونستم همچنان درد پریودو داشتم و حس میکردم الانه ک بشم ولی نمی‌شدم فقط درد ...

اره منم خیلی دل درد شدید دارم تاحالا اینشکی نبودم واسه پریودیام.منم دقیقا حس میکنم الان پریود میشم☹️

❤️

ن فرق ندارن شدیدو اینا نیس مث همیشه ک پریود می‌شدیه سینه هات درد دارن؟من خیلی درد داشتم

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍
واسه منم دعا کن این ماه باردار باشم🥺

انشأالله عزيزدلم

دلدرد بارداری قبل موعد خفیف تر از پریودی بود ولی درد و حساسیت سینه ها وحشتناک بیشتر بود و روی سینه ر ...

من خیلی دل دردم شدید تر از ماهای پیشه الان سه چهار روزه دل درد دارم

❤️
2810