2777
2789
اگر نمیخوای والان بچه کوچک داری زود یفکری بکن خیلی سخته من خودم ۷ سال گذشت تا دوباره الان باردارم ت ...

من کلا نمیخوام دیگه

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
نمیتونم از پس 2 تا برنمیام مالی و روحی

مالی وروحی رو خوب جا اوردی داغونم از این دوتا مجبور بود م خواهر  که بچه دار شدم‌داستانیه 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مالی وروحی رو خوب جا اوردی داغونم از این دوتا مجبور بود م خواهر  که بچه دار شدم‌داستانیه& ...

چی بگم والا

خدا به همه مادرا توان بده

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
 من از بدو تولد تا ۶ ماهگی میدادم‌تا بش غذا دادم‌خود بخود شیشه رو از شانس بد من قط کرد دیگ‌ &nb ...

😂😂😂الهی 

بعضی از بچه ها عاشقه سینه ی مادرشونن، باهاش آرامش میگیرن، پسره من کامل شیر خشکشو میخوره، ولی باید بازم سینمو بگیره تا نگیره آروم نمیشه و نمیخابه

دخترت چند وقتشه 

پسره ۱/۵ 

😂😂😂الهی  بعضی از بچه ها عاشقه سینه ی مادرشونن، باهاش آرامش میگیرن، پسره من کامل شیر خشکشو م ...

ای جانم عزیزم خدا حفظش کنه برات پسر من کلا چسبیده  فداش 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
خدا حفظش کنه کوچولوعه  حقته میگی بچه دوم نمیخوام

این ماه مشکوکم به بارداری خدا کنه نباشممممم

سلام مامانا

من زهرام مادر یک پسر ۲سال و سه ماه شیطووون 

و۸ماهه باردار 

خسته کوفته  زندانی امممممممم نمیتونم باهاش جایی برم اصلا نمیزاره دستشو بگیریم فقط میدوئه

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
شما مقایسه شون نمیکنی؟  احساس عذاب وجدان نمیکنی شاید کم کاری کردی ؟؟

نمیدونم عزیزم آخه بچه ی من خیلی ناآروم  بود متاسفانه وبدغذا 😔امادختر خواهرشوهرم ازاول آروم بود وخوش اشتها 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
2810