2777
2789
عنوان

ساندويچ ساز بخرم؟؟

14646 بازدید | 33 پست

خودم خیلی دوس دارم ولی بقیه میگن چیه بکارت نمیاد میترسم بخرم پشیمون شم بکارم میاد؟شما دارین؟چیا باهاش درس میکنین و لطفا بگین کدوم مارک خوبه❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من فقط اسنک درست میکنم باهاش

فکر نکنم کار دیگه ای بشه باهاش کرد

مارکش بلک اندیکره

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

مال من مارک بلک اند دیکره چند کاره اس هم گریل  میکنه هم واسه اسنکه صفحه هاش جدا میشه و جنسشون خیلی خوبه فوری تمیز میشه من که راضی ام 

باهاش اسنک و فیله مرغ کبابی درست کردم عالی شد 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

اگه واسه اسنک میخوای میتونی تو همون تابه هم اسنک درست کنی اون طرفش که برشته شد بچرخونی اون طرفشم برشته بشه،پنیراشم آب میشه خیلیم راحته

من از اونایی که صفحه هاش جدا میشه دارم حوصله ندارم بشورمش تو تابه اسنک درست میکنم بیشتر وقتا

من عاااشق زمستونم❤️

مال من تک کاره است و صفحه اش جدا میشه مارک فلر 

انواع کوکو ...کیک مثلثی..سمبوسه..اسنک  میپزم و کارایی داره 

بسته به سلیقه خودت دیگه ما کلا روغن کم مصرف میکنیم واس همین برای من کارایی داشت ولی خواهرم نه دکور کرده چون هم حوصله تمیز کاریاشو نداره هم خوشش نمیاد غذا خشک باشه

گرفتی حتما چند مدلشو بگیر ک هم وافل درست کنی هم اسنک 

ساندویج اسنک خوشمزه میشه توش درس کرد دیگ😋😋

آره خیلی.و چون بدون روغنه سالم تر هم هست

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم