2777
2789
عنوان

میخوام به شوهرم بگم از هم جدا بشیم

317 بازدید | 17 پست

من زندگیم ، شوهرم و بچمو واقعا دوست دارم و با چنگ و دندون دارم حفظش میکنم 

کار میکنم دوش به دوش شوهرم ، درس میخونم ، بهترین غذا رو براش درست میکنم ،کمک حال خونوادش هستم 

اما اون... ارزش کوچکترین عضو خونوادش از من بیشتره 

یه تار موی گندیده ی خونواده شو به صدتا مث من نمیده 

حاضره من کم بخورم کم بپوشم ولی اونا تو رفاه باشن 

الانم باهم قهریم ...

دو سه ماه پیشم بخاطر جاریم که سالی یبار میبینمش ۱۰ روز باهام قهر کرد 

خدا نیاره روزی بگم بالا چشمشون ابرویه 

چیزیمم بگن جرأت ندارم جوابشونو بدم چون شوهرم جلو همشون منو ضایع میکنه 

دیگه نمیتونم کنار بیام الان میخوام برم کنارش بشینم و بگم برو از زندگیم بیرون 

واقعا حالم بده 

خیلی😭😭😭😭

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشاوره راه حلشه 

واس این مشکل کوچیک که نمیشه جدا شد گل

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

عزیزم درکت میکنم اما الان تو نمیدونی چی میگی 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

خود کرده را تدبیر نیست, تو فقط باید خرج میکردی و خانومی میکردی نه اینکه مث چی کار کنی و اونو خانوادش رو هم ساپورت کنی اکثریت مردها بی لیاقت و نمک نشناس و بی جنبه و گاون

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

بیش از حد بهش بها دادی الآن فکر میکنه چقدر باارزشه که باهاش اینطوری رفتار میکنی هوا برش داشته درسته که باید دوست و همراه شوهر باشی ولی نباید انقدر نازش بکشی که تورو کوچیک حساب کنه بهتره یه مدت بری تا بفهمه چیرو داره از دست میده

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
عزیزم میفههمت.وقتی همسرت ازت گله میکنه چیا میگه مثلا؟وقتی ازت تشکر میکنه کجاهاست معمولا؟

ازم تشکر نمیکنه من خیلی کارا براش انجام میدم 

پدرشم با مادرش همین برخورد رو داره 

همیشه تقصیرارو گردن من میندازه

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم
چقدر بیشعوره.الویتش باید تو باشی

از همین ناراحتم و واقعا حالم بده