2777
2789

مایه کار شراکتی با برادرشوهرم شروع کردیم 

برادرشوهرم پیله کرده بود سهم مارو هم ارزون رد کنه شوهرمم وا داد 

زنشم این وسط میگف اگ ضرر کردیم شما بدین

من از شوهرم ناراحت شدم ک چرا حق مارو جدا نکرد خودمون برا خودمون بفروشیم و بمن که زنش باشم اعتماد نکرد 

در صورتیکه من بااارها بهش سود رسوندم و برادرش ضرر

من از شوهرم ناراحتم اون میگ تو زووورت اومده نتونستی جواب زنداداشمو بدی 

آخه این طرز حرف زدنه؟؟

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولش كن زورش ب داداشش نرسيده سرتو خالي ميكنه

اتفاقا انقدددددد احترامشو داره که نگم بذاتوون منم نمیذاره جوابشونو بدم و اگر بدم جلومو میگیره

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم

آخ شراکت بدترین چیزه...3 سال پای شراکت با فامیل سوختم قشنگ الانم با کلی ضرررر جدا شدم ولی خداروشکر که جدا شدم وگرنه روز به روز بدتر میشد،،هم فامیلی بهم میخوره هم هزارتا حرف و حدیث بود...

اگه میتونی جدا بشو ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

راست میگه خب یچیزی بهشون میگفتی

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
راست میگه خب یچیزی بهشون میگفتی

از شوهرم میترسم که خنکم کنه چون خظ قرمزش خونوادشه

از شوهرم میترسم که خنکم کنه چون خظ قرمزش خونوادشه

اگه اینطوره بهش بگو پس ازاین به بعد جوابشو میدم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

وقتی دوباره به شوهرت ضرر رسوند جلوش قهقه بزنه بگو الان خوب خوردی؟؟حالا فهمیدی چرا زورم گرفته‌بود؟؟چون چندبار تا حالا اون داداش اوسکلت حقمونو خورده وفقط ضرر زرده.زورم برا این بود که‌ بی پول شدنات مال منه وگرنه زنش اشغال سر کوچه هم نیست که من در حد خودم بدونمش جوابشو بدم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ