2777
2789
سلام ماماناای مهربون می خوام بدونم از بین شما کسی بوده که در سال اول زندگی بچه اش برای کارشناسی ارشد خونده باشه و قبول شده باشه؟ رشته ما قبول شدنش خیلی سخته 2000 نفر شرکت می کنن .30 نفر تهران می گیره.
کار نشد نداره عزیزم.تلاشتو بکن حتما موفق میشی.من هم دارم واسه ارشد میخونم .4 روزه فهمیدم باردارم.با اسنکه قرص خورده بودم.خوب حتما قسمت بوده.من از رو نمیرم.همچنان میخونم.تو هم حتما بخون.انشالله قبولی
بدون توجه به رشته لیسانس میشه تو ازمون ارشد شرکت کرد ؟؟؟؟؟؟ من رشتم حسابداریه ....میتونم یه رشته دیگه شرکت کنم ...یا همون ارشد حسابداری باید شرکت کنم؟؟؟/
ظاهر زندگی دیگران را با باطن زندگی خود مقایسه نکن .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام زهره جان من 4سال پیش همزمان با اعلام رتبه ارشد فهمیدم که باردار هستم آن هم فرزند دوم که اصلا آمادگی نداشتم رتبم خوب شده بود و احتمال قبولی می دادم باورت نمی شه ترم اول با شکم برآمده 8 ماهه واقعا مشکل بود ولی خوشبختانه جو دوره ارشد بسیار صمیمی است وهم اساتید ودانشجویان بسیار کمک می کنند کمک خانواده هم بسیار مهم است مخصوصا مادر و همسر . در مجموع چون کارهای عملی ومنابع مورد مطالعه بسیار بیشتر است باید حتما از کسی کمک بگیری
سلام
من یک سری جزوه ارشد کامپیوتر سنجش تکمیلی +کتاب سیستم عامل و پایگاه داده مقسمی+معماری پوران پژوهش+هوش مصنوعی رهنمون+جزوه دست نویس سیستم عامل عابد سلیمی رو برای فروش دارم.60 هزار تومن.اگه خواستین ایمیل بزنینkamisemsar@yahoo.com
پیشانی اش را ببوسید،قربان صدقه اش بروید،مـــــــــــــــادر را می گویم

گاهی هم برای مادر ، مـــــــــــــادری کنید