2777
2789
با وارد کردن کد 9393 علاوه بر دریافت هدایای زیر تخفیف بگیرید وارد کردن کد را فراموش نکنید

جواهربازار به مناسبت روز زن، بصورت رایگان هدیه می دهد...

شما عزیزان می توانید هدیه مخصوص روز زن را بصورت رایگان از جواهربازار دریافت کنید.

جواهربازار در نظر دارد به مناسبت روز زن، به تمامی مشتریان خود که برای این روز مخصوص، کالایی را خریداری می کنند، دو هدیه مخصوص دیگر ارائه دهد.

اگر به مناسبت روز زن، خریدی از جواهربازار داشته باشید:

یک هدیه مخصوص به مناسبت روز زن از بین محصولات سایت (از طرف جواهربازار)
یک کارت تبریک (کارت پستال) جذاب، مخصوص روز زن به همراه متن و تصویر دلخواه شما
یک جعبه جواهر رایگان (به انتخاب خودتان)
یک هدیه ویژه (اشانتیون) از بین محصولات سایت (به انتخاب خودتان)

شامل خرید شما می شود که بصورت رایگان به همراه سفارشتان ارسال خواهد شد.

یادآوری می شود که هدیه مخصوص روز زن جواهربازار از بین محصولات سایت بوده که کمترین قیمت آن 15.000 تومان است و با توجه میزان و مبلغ خرید شما، ارزش آن هدیه نیز بیشتر خواهد شد.

یعنی حتی اگر شما یک خرید با کمترین مبلغ داشته باشید، بازهم هدیه مخصوص روز زن جواهربازار (یکی از محصولات سایت با حداقل قیمت 15.000 تومان) شامل خرید شما می شود.

همچنین شما می توانید متن و تصویر دلخواه خود را به جواهربازار ارائه دهید تا کارت تبریک مخصوص و سفارشی خود را بصورت رایگان همراه خرید خود دریافت کنید.

http://www.javaherbazar.com/new_jewel-javaherbazar-0-0-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86+%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%B1%D8%A7%D8%AA+%D8%AC%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1.html

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید