2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اومد گفت غلت کردم اشتباه کردم منو ببخش ولی شرایط بچه رو ندارم بزار سقط کنیم سال دیگه بچه دار میشیم بزار یه کم بهمو خوش بگذره .ولی من گفتم فقط طلاق هر کاری کرد راضی نشدم دوباره رفت
خانوما چرا بأور نمی کنید ؟دوست من هم شوهرش چاقو می زشت بالای سرش می خوابید که اگه خواستی از خونه بری می کشمت توی خونه زندانی بود البته به زور همون چاقو هم شبا بهش تجاوز می کرد البته دوستم می گفت می ذاشتم کارشو بکنه که سراغ دخترم نره به اون تجاوز نکنه دوستم می خواست طلاق بگیره آخرش با هزار ترفند از اون خونه اومد بیرون و رفت شهر مادرش و طلاق گرفت تو این دنیا اتفاقات عجیبی میافته
اعصااااااااااااااااااابم داغون شد
خدایا شکرت...فرشته کوچکم زمینی شد...حالا دستان او پرمهرترین دستانی است که تا کنون در دستانم گرفته ام و آغوشش,,نگاهش,,صدایش,,همه و همه چیزش عاشقانه ترین چیزاهای است که تا کنون داشته ام.
ازش جداااااااااا شو.الان اینکارو نکنی چند سال دیگه پشیمون میشی......انوقت دیگه پشیمونی دردی ازت دوا نمیکنه....
خدایا شکرت...فرشته کوچکم زمینی شد...حالا دستان او پرمهرترین دستانی است که تا کنون در دستانم گرفته ام و آغوشش,,نگاهش,,صدایش,,همه و همه چیزش عاشقانه ترین چیزاهای است که تا کنون داشته ام.
هیچکییییییییییییییسی اینجا نیست؟؟؟؟؟؟صاحب تاپیک نیستی؟
نمیدونم بهت بگم بچتو نگه دار یا نه...اگه انقد عرضه داری خوشبختش کتی نگهش دار اگر نه بدبختش نکن. حتماااااااااااا از اون مرتیکه روانی جدا شووووووووو.مردی که زنه حامله رو بزنه مررررررد نیست ,,,حتی حیوون هم نیست....یه آشغال روانیهههه. عمرتو تلف نکن..... برو پی زندگیت.... چند سال دیگه حسرت میخوری که چرا نرفتییی