2777
2789
من قطره دادم عزیزم الان بیشتر به دست میزنن من پیش دکتر بردم جفتشو به دست زد دردش کمتره فکر کنم البته بهداشت یکی رو پا یکی رو دست میزنه نترس گلم زود میگذره 2 روز بی تابی داره
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نیم ساعت قبل تزریق دو برابر وزنش قطره بده. شیاف لازم نیست.

عـــــاشِــــــقَــــم بمون همیشه ; باورم همیشگه شه , فرق بـــــــــود و نــــــبـودت فرق مرگـــــــــ و زندگیـــــــــشه ، فرق بــــــود و نــــبـودت فرق مرگــــ و زندگیــــــــشه

دکتر پسر من میگفت اینکار رو نکنید ممکن بچه سرماخوردگی داسته باشه نهفته اونوفت قطره فبلس میدید درست نیست گرچه قبل واکسن دکتر پسر من کامل معاینه میکرد اما به نطر من اینکارو نکن
تو این سن دیگه قطره اثر نداره باید شربت استامینوفن بدی یا شیاف بذاری. واکسن پر دردسریه. ایشالا چند روز دیگه خودت و بچه راحتین.
چه خوب که آدم شخص دلخواهش را پیدا کند. اما اینکه انسان توسط شخص دلخواهش پیدا بشود معجزه است... معجزه ای دلنشین... "هاروکی موراکامی"