2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 66 پست
بخدا نه کلاس رفتم نه کتاب خاصی گرفتم فقد ۷ماه ۱۲ساعت میخوندم.سال آخرم مجازی بود من گوشی نداشتم

پآیت قوی بود؟

من کل راهنمایی ۲۰ بودم و دهم و یازدهم و نیمه اول دوازدهم معدلم زیر ۱۹ نیومد.درسته دبیرا اصلا اصلا خوب و کنکوری درس نمیدادن ولب از پسش برمیومدم. کنکوری ۹۹ بودم کرونا که اومد از درس زده شدم تا الان.اصلا حوصله درس خوندن ندارم هی از زیر درس خوندن فرار میکنم و بهونه میارم😭

الان سه بار کنکور دادم روی هم رفته سه ماهم درس نخوندم 

دیگه روم نمیشه تو چشای خانوادم نگا کنم نمیدونم چیکار کنم😢

مشاورم تاثیری نداشت

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پآیت قوی بود؟ من کل راهنمایی ۲۰ بودم و دهم و یازدهم و نیمه اول دوازدهم معدلم زیر ۱۹ نیومد.درسته دبی ...

آره 

ول کن گذشته رو از اول بخون خیلیا از صفر شروع کردن الان پزشکی دندون و حالا به رشته ای که میخاستن رسیدن.تا خودت نخای مشاور کاری نمیکنه

افکار منفی رو دوربریز و شروع کن از همی الان

تا متعهد نشی به قبول شدن

این پشت کنکور موندن فایده نداره 

به معدلم نیس دوستم بامعدل‌ ۱۵رفت پرستاری 

به کوری چشم حسودا هستم😉

گلم من نه هم سن شما هستم،نه اول راهی که شما رفتین که بخوام حسودی کنم،چیزی که ارزوی شما هست رو من ۱۱ سال پیش گذروندم!

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️
گلم من نه هم سن شما هستم،نه اول راهی که شما رفتین که بخوام حسودی کنم،چیزی که ارزوی شما هست رو من ۱۱ ...

از رفتار هرکسی مشخصه 

وقتی چشم خوشی کسی نداری ینی تو عقده موندی😂😂😂😂

بیشتر وقت ندارم حرف بزنم