2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 66 پست

چرا دانشگاه دیگه نزدی ؟؟؟؟؟ رتبه ۲۰۰ خیلی رتبه خوبیه  اشتباه کردی مهم رشته اس نه دانشگاه شما میری دندون پزشکی میپرسی خانم دکتر شما کجا درس خوندی؟ 

دانشگاهای دیگه رو میزدی مشهد اصفهان تبریز اینام خیلی خوبن 

ظرفیت تهران کمه برا دندون اونم رتبه های دورقمی و تک رقمی میرن اکثرا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هممنون آجی  مشاور گفت زیرهزار شو امسال معدلتم ۲۰باشه میری فک کنم بخاطر معدل کم پذیرش نشدم

اره امسال تاثیر معدل خیلی زیاد شده 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
من یکی از دوستام پارسال ۱۴۰ شد دندون بهشتی میخاست نشد پرشکی بهشتیو رفت ،فک کردم امسال ظرفیتارم بیشتر ...

ظرفیت پزشکی رو زیاد کرد دندون تکون نخورده ... امسال دوستم با ۵هزار منطقه ۲ پزشکی منطقه محروم قبول شده 

همه ی درسارو باهم ترمیم کردی؟ واحد بندی نکردن برات ؟ مثلا نگفتن ۱۰ واحدو الان میتونی ۱۰ واحد دیگه رو ...

چرا ولی همه رو باهم امتحان دادم راحت شم انقد فشار روم بود پدرم دراومد گفتن برو معلمی 

من معلمی نمیخام انگار زوره

شهریور همین امسال

ببین عزیزم تاجایی که من از آموزش پرورش پرسیدم و خبر دارم هنوز حتی دوره اول ترمیم معدل هم برگزار نشده!و دوره اول دی ماه هست!و فقط کسایی که تجدید شده بودن شهریور تونستن امتحان بدن!

متاسفانه نمیتونم حرفتون رو باور کنم موفق باشید

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️
هوم

خب فک کردی مثلا دانشگاهای دیگه اپلای نمیشی؟😐

اگر سمنان و کاشان و میزدی صدرصد قبول بودی چون این دو دانشگاه رتبه ۶۰۰ تا۸۰۰ قبولی داده ... و دانشگاه تهران با این دانشگاه ها توی رنکینگ دانشگاهای جهان بهم نزدیکن و واسه استادی که اونور آبه عملا براش فرقی نداره کدوم از اینا باشی اونا فقط به معدل و رزومه و تحقیقاتت نگاه میکنن و از همه مهمتره اپلای هزینه داره و نیاز داره زبانت خوب باشه نه زبان دبیرستان بلکه تو تافل و ایلتس نمره خوبی گرفته باشی و عملا استاد انگلیسی صحبت کرد کامل بفهمی چی میگه ....

خلاصه اینکه اینارو گفتم بدونی دانشگاهای تاپ هیچ فرقی برای اپلای ندارن سال بعد حتما اینارو هم بزن ... موفق باشی 

چرا ولی همه رو باهم امتحان دادم راحت شم انقد فشار روم بود پدرم دراومد گفتن برو معلمی  من معلمی ...

اها یعنی به خواست خودت همه شونو دادی  دیگه مخالفت نکردن؟

من میخوام خرداد ترمیم کنن .. گفتم نکنه بگن فقط میتونی ۱۰ واحدو تو یه نوبت بدی ده تای دیگش بمونه بدبخت شم