2777
2789

نمیدونم کی برم...فکم درد می‌کنه امروز قراره برم عکس بگیرم ببینم آسیب دیده یانه...دوست دارم تا موضوع داغه برم بنظرتون چیکارکنم؟اگرامروز نرم چیزی میشه؟؟فکم دردمیکنه می‌دونم اذیت میشم توراه

مگه چقدر راهه تا خونه ی پدرتون؟

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا بچه دارم هییییچکسی هم نیست بذارمشون پیشش برم ...تنها از پس کاری برنمیام

با خودت ببرشون با اسنپ برو اگر قصد شکایت جدایی یا حتی ترسوندنشو داری  نامه پزشک قانونی همین شهررولازم داری 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
با خودت ببرشون با اسنپ برو اگر قصد شکایت جدایی یا حتی ترسوندنشو داری  نامه پزشک قانونی همین شهر ...

نمیشه نمیتونم من قبلا یکبار پزشکی قانونی رفتم محیطش جالب نیست برکنار کلی باید اینو. اونور بری...نمیتونم بااینابرم