2777
2789
مبارکه هستی جون ,ایشا لله به سلامتی باشه مامان ارین جون خوشحالم کردی امیدوارم خودتم بزودی خبرای خوب بدی بهمون ویانا جون من هنوز راجع به روشهای کاهش درد و زایمان طبیعی کاملا سرچ نکردم فک میکنم هنوز زود باشه حالت تهوع که دیگه واسه همه مون هست و چاره ای به جز تحمل هم نمیتونیم کاری بکنیم
فرناز عشق من ! متولد 29 اذر 94

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته من زیادی هم حساس هستم وقتی حالت تهوع دارم اذیت میشم وقتی هم ندارم نسگم نکنه یه چیزی شده که من دیگه نشونه ای ندارم خلاصه با خودم حسابی درگیرم
خداوند شبان من است از هیچ چیز نخواهم ترسید
سلام علیکم جمیعا من امروز رفتم جواب آزمو گرفتم تا جایی که سواد من قد میده مشکلی نیست انشالله چهارشنبه میرم به دکترمم نشون میدم انشالله که اونم حرف منو تایید میکنه
خدایا به حق امام غریبم خودت به انتظار همه منتظرا پایان بده!
هستی جان خداروشکر که فندقت مشکلی نداشت مامان آرین ممنون که خبر سلامتی نغمه رو دادی انشالله که به همین زودی خبر نی نی دار شدنتم بدی
خدایا به حق امام غریبم خودت به انتظار همه منتظرا پایان بده!
سلام مامانا مامان آرین خدا رو شکر که خودت خوبی انشالا هر چه زودتر با خبرهای خوش میای 🙏 مرسی که از حال نغمه خبر دادی من همش نگرانش بودم که خدایی نکرده اتفاقی نیافتاده باشه مینا جان مبارکه آزمایشات خوب بوده