2777
2789
انشالا تو هم چند وقت دیگه نی نی گلت رو بغل میکنی و به این همه استرس الکی می خندی ....
قانون انتظار میگه منتظر هرچی باشی وارد زندگیت میشه پس دائم با خودت تکرار کن امروز منتظر عالیترین اتفاقها هستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چیزا طبیعیه.... بدنت خیلی تغییرات رو داره تجربه میکنه اگه بخوای سر هر پیز کوچیکی استرس داشته باشی برای نینی خوب نیست
قانون انتظار میگه منتظر هرچی باشی وارد زندگیت میشه پس دائم با خودت تکرار کن امروز منتظر عالیترین اتفاقها هستم
انشالا بری دکتر استرست کمتر میشه .... چیزایی که فکر میکنی نگرانت میکنه رو بنویس و از دکترت سوال کن اینطوری خیالت راحت تر میشه
سلام،من امروز رفتم سونو،گفت یولساک دیده میشه،یکدونه بیشتر هم نیس،اما قلی نی نی رو گقت باید دو هفته دیگه سونو تکرار کنی،گفتش یک چیزی ریزی دیده میشه،اما دقیق نمیشه گفتش قلبه،گفت همه ای وی افی ها همینجوری هستن،نگران نباش،ساک اندازه شش هفته هستش،کسی مثل من بوده؟
خدا جونم فقط میگم شکرت که مادر شدن رو برای من و دوستان مهربونم رقم زدی
سلام بچه ها,صبحتون بخیر..
بچه ها من حالت تهوع ام خیلی زیاد شده,دیروز از ظهر تا شب هیچی نتونستم بخورم,کوچیکترین چیزی رو بالا میاوردم,آخرشم رفتم بیمارستان یه آمپول b6زدم,قرص دمیترون هم داده بهم.چقدر حالت تهوع بده,یعنی بعد از ۱۲هفته تموم میشه؟من تازه اول هفت هفته ام..
نی نی های خوشگلمون چقدر قرو فر دارنا تا بیان تو بغلمون
الا بذکر الله و تطمئن القلوب..
بچه ها منم گاهی حسمیکنم سروصورتم داغه داغه..گاهی هم لرز دارم..اینا همش تغییرات فیزیولوژیک بدنه.. زهراجون منم استرس دارم,با قرآن و دعا خوندن آروم میشم..باید بسپریم به خدا تانگهدار نی نی هامون باشه
خدا رو شکر من نه سر پسرم ویار داشتم نه این یکی تا الان
مگه.میشه مادر باشی و برای سلامت نی نی نازت استرس نداشته باشی فقط باید توکلت به خدا باشه
عکس العمل همسرتون وقتی فهمید حامله هستین چی بود ....
ما تازه اولین بار بود اقدام میکردیم,همه بهم گفته بودن تاچندماه منتظر نباش,واسه همین وقتی جواب مثبت شد اصن شوکه شدم,به همسری همگفتم اول شوکه شد و بعد هم گریه کرد..خداروشکر میکنم که نزاشت انتظار بکشیم.ایشالا این نه ماه هم واسه هممون به خیر و خوشی بگذره
سلام مامانای گل روز قشنگ همتون بخیر استرس بدترین چیزه . باید همه چیزو بسپریم به خدا قرآن خوندن اثرش فوق العاده ست واقعا آدمو آروم میکنه باید به هم انرژی مثبت بدیم
پروردگارا...! ببخش مرا آنقدر که حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .
تارا جون ایشالا که همه چیز اوکیه فقط سعی کن آرامشتو حفظ کنی من آدمای زیادی رو دیدم تو این سایت که بعد از هفته 10 تونستن صدای قلب نی نی شونو بشنون
پروردگارا...! ببخش مرا آنقدر که حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم . . .