2777
2789
عنوان

سلامت روانی والدین و کودک

61 بازدید | 4 پست

در هر خانواده ای با تولد فرزند رابطه ای بین والدین و نوزاد شکل می گیرد، طبق آماری که منتشر شده است هر کودک بیشترین تاثیر را از پدر و مادر خود دریافت می کند.

در سالهای اول زندگی، بیشترین زمانی که والدین صرف می کنند، جهت این است که چگونه رفتارهای مثبت و مسئولیت پذیری را در کودکان شکل دهند؟!

اگر والدین با فرزند خود رابطه ای صمیمی داشته باشند، کودک به آسانی از راهنمایی های پدر و مادر استفاده می کند. برای اینکه بتوانید با کودکان ارتباط صحیح و درستی را برقرار کنید و تربیت مناسبی را برای کودک انتخاب نمایید؛ با کمک یک مشاوره خانواده این مسیر سریع تر و به درستی اتفاق می افتد.

برخی از خانواده ها به دلیل شرایط حاکم نظیر کرونا، یا دوری مسافت شاید نتوانند یک ارتباط موثر و مداوم را با مشاوره خانواده برقرار کنند. اما آیا می دانستید که در سامانه ماوراطب شما می توانید با بهترین روانشناسان مشاوره آنلاین خانواده را انجام دهید تا شما را گام به گام جهت تربیت فرزندانتان و یا برخورد با چالش ها کودکانتان به بهترین نحو ممکن راهنمایی کنند…؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روزی ک خانواده های ایرانی بفهمن سلامت روان چیه اون روز شادی منه

حتی یک نفرم اهمیتشو درک کنه میتونه دنیا رو جای بهتری کنه :) به امید اینکه همه ی آدما به این موضوع پی ببرن و براش تلاش کنن