2777
2789
عنوان

الهی بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 118 پست
باردارم و از ته دل نفرینت کردم زنیکه ی بیشعور با اون مغز پشکلیت نمیگی یه مادر شاید واقعا بچشو از دس ...

من دیروز کم مونده بود😭😭الانم دوباره حالم بدشد

عشق زندگیم خوش اومدی به دنیا مامانو بابا داداش عاشقتن😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با جون بچت شوخی میکنی؟؟ نمیگی اینجا مینویسم اون اتفاق واقعا میفته؟ حالت هیچ خوب نیس

من که میگم یه پسر نوجوونه

ما چه می‌دونیم کسانی رو که امروز می‌بینیم،  با چه حالی سرِ پا هستن ..پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"/گاهی به خودت حق بده! حق بده از میان تمام روزهای ماه و سالت، روزهایی را خسته و غمگین باشی، حق بده از میان تمام مسیرهای مورد علاقه‌ات، چندتایی را نروی و از میان تمام مقصدهای مورد انتظار، چندتایی را نرسی! حق بده گاهی هم موفق نشوی، شکست بخوری، در جا بزنی، سقوط کنی. تو انسانی و لبریزی از احساسات انسانی، تو انسانی با توان و زمانی محدود، تو انسانی و طبیعت تو ایجاب می‌کند که غم و شادی، موفقیت و شکست و خیر و شر را توامان داشته‌باشی.

برای همیشه لغوش کردم حرص نخورید

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
خب دوستان به حول و قوه الهی طرف ترکیدتاحمله بعدی بدرود😂درس عبرت بشه برای بقیه ملت وسرکارنذارن 

دقیقا🤣🤣✌🏻

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم
2810