2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نطرم اسم های اینجوری رو تغییر نمیدن ولی میتونی به فاطمه اضافش کنی

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
دخترا اسممون مگه چشه؟

خیلیم قشنگه 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

سلام. معمولا اسامی مذهبی رو سخت تغییر میدن اما نشدنی هم نیست. نمی دونم به اینستاگرام دسترسی داری یا نه، یه پیجی بود برای یه وکیل به اسم کاوه راد. اونجا توی یکی از هایلایت ها کامل توضیح داده بود که چطور باید اقدام کنی و چند نفر هم تونسته بودن تغییر بدن. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
هرگز در بهترین وضعیت میتونی اسمت رو به فاطمه اضافی کنی مثلا اگر نازنین صدات میکنن بگذاری نازنین فاط ...

اگه امضا جمع کنیم ببریم چی؟که بگیم به اسم دیگه میشناسنمون

من شناسنامه ام زینب هست ولی همه به صدف میشناسنم