2777
2789
موندم چی بگم😑😂

واقعا هیچی نمیشه گفت چون اگر تربیت درست و فکر درست دداشت همچین حرفی از دهنش در نمیومد...هر چی بگی بهش فکر نمیکنم حتی متوجه زشتی کارش بشه... انگار ائمه و پیامبرا نیاز دارن یکی با توهین از اسمشون دفاع کنه یا مثلا الان اونا خوشحال شدن که دل یه انسانی شکسته شد و الان این کاربر بهش پاداش میدن... خبر نداره چجوری قراره تاوان این حرفاشو ب هر نحوی چه تو این دنیا یا آخرت بده... خوبه آدم کاسه داغ تر از آش نشه

هر چه در جستن آنی، آنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این چه حرفیه  اسن فاطمه واقعا زیباست و تکراری نمیشه از نظر من  و قرار نیست بقیه ام ...

بحث شعوره بحث فرهنگه بحث احترامه، مادر و پدر چقدر ارزش قائل شدن که این اسم رو گذاشتن ولی خب از قدیم گفتن نمیشه سکه سیاهو کیمیا کرد 

واقعا هیچی نمیشه گفت چون اگر تربیت درست و فکر درست دداشت همچین حرفی از دهنش در نمیومد...هر چی بگی به ...

خب اگه یکم اخلاق انبیا روالگوقرارداده بود الان نمیگفت اشغال😐😐

فک میکنن یکی اسمش مذهبی باشه دیگه انسان برتره😐

ای بابا چی بگم 

اسم فاطمه قشنگه ولی خب راه و روش زندگی حضرت فاطمه خیلی قشنگ تر هست 

ان شا الله خدا همه رو اخر و عاقبت بخیر کنه فقط 

ای بابا چی بگم  اسم فاطمه قشنگه ولی خب راه و روش زندگی حضرت فاطمه خیلی قشنگ تر هست  ان ش ...

منم لقبای حضرت فاطمه هست هیچوقتم دوست ندارم عوض کنم چون ب اسمی که یه عمرصدام زدن عادت کردم ولی بعضیا اسمشون توجامعه امروزیکم قدیمی شده مثل کلثوم وبلقیس و..البته فاطمه وزهرا قدیمی نمیشن اونموقع زیادمیزاشتن

چقدر بی تربیت و بی شخصیتی ... فکر میکنی اگر خود ائمه بودن به کسی که صرفا آوای اسمشون رو دوست نداره ه ...

اتفاقا کسایی که اسماشونو عوض میکنن اعتماد به نفس ندارن و میخان با این کار ببینن دید جامعه چی میشه،هر چی ام گفتی نثار روح هفت جد و آبادت

بحث شعوره بحث فرهنگه بحث احترامه، مادر و پدر چقدر ارزش قائل شدن که این اسم رو گذاشتن ولی خب از قدیم ...

تو که دم از فرهنگ میزنی یه نمونه از توهین پیامبرا و ائمه بیار... ببینیم فرهنگ تو چجوریه.... دوست نداشتن آوای یک اسم ربطی به احترام نزاشتن به اون شخص نداره ایکاش اینو متوجه باشی 

هر چه در جستن آنی، آنی
بحث شعوره بحث فرهنگه بحث احترامه، مادر و پدر چقدر ارزش قائل شدن که این اسم رو گذاشتن ولی خب از قدیم ...

شعور و احترام رو نمیشه با بی احترامی به دیگران یاد داد عزیزم

من ترجیحم اینه زندگیم فاطمی باشه اول ان شا الله اگر خدا توفیق بده بهم 

از قدیم خیلی چیزا گفتن مثال با علی از یا علی یک نقطه کم دارد ولی با علی بودن کجا و یا علی گفتن کجا اینم همونه 

اسمت فاطمه باشه ولی روشت فاطمی نباشه این که ارزش نداره و بی احترامی هست 

فک میکنن یکی اسمش مذهبی باشه دیگه انسان برتره😐

پس تو میدونی این اسامی اسم افراد برتری بوده که پدر و پدر ها این اسم ها رو میذاشتن تا فرزندانشون هم از اونا الگو بگیرن خوبه میدونید و اینقدر جبهه می‌گیرد 

پس تو میدونی این اسامی اسم افراد برتری بوده که پدر و پدر ها این اسم ها رو میذاشتن تا فرزندانشون هم ا ...

برتری ندارن یه اسمه دیگه ازش خوششون میادمیزازن

دیگه قرارنیس هراسمی مذهبی یاایرانی وکردی باشه مطلقا قشنگ باشه

شعور و احترام رو نمیشه با بی احترامی به دیگران یاد داد عزیزم من ترجیحم اینه زندگیم فاطمی باشه اول ا ...

اولا اسم من سارا هس، اسم خاهرم فاطمه و من همیشه از بچگی دلم میخاست اسممو به زهرا تغییر بدم ولی مادرم چون دوست داشت ندادم، دوما آدم قدر نعمت هر چی رو ندونه ازش گرفته میشه یا خودش میگیره که یه روزی متوجه میشه 

اتفاقا کسایی که اسماشونو عوض میکنن اعتماد به نفس ندارن و میخان با این کار ببینن دید جامعه چی میشه،هر ...

والا من حقیقتو در موردت گفتم ک توصیف شخصیتت بود با این طرز حرف زدن چاله میدونیت... خودتم خوب میدونی مصداقته... با روانه کردنش سمت من اتفاقی واسه من و اجدادم نمیوفته فقط موجبات خنده مو هم فراهم کردی که علاوه بر بی ادب بودنت چقدر فکرت بچه گانه و پرخاشگره... شما وسیله تشخیص اعتماد به نفس بقیه هم نیستی و بهت هم مربوط نیست اگر کسی به هر دلیلی اعتماد به نفسش کمه و میخواد اعتماد به نفسشو هر جر دوست داره ببره بالا... برات ناراحت شدم که اینقدر شخصیتت خشمگین و احتمالا سرخورده اس که برای تخلیه فشار های روانیت مجبوری اینجوری بقیه رو آزار بدی... کاش به خود و روحیه ات برسی بلکه سر زنده تر و شاد تر بشی و بتونی خوشحالیه بقیه رو تاب بیاری و نیازی به توهین کردن به بقیه برای افزایش شادیت نداشته باشی 

هر چه در جستن آنی، آنی