2777
2789
عنوان

خدایی کدوم اسم برا پسر بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 28 پست
من اصلا اسمای عربی دوست ندارم کیارش رو خیلی دوست دارم بخاطر همین کوروش رو انتخاب کردم😁

ای جان

کیارش اسم پسرمه 😍یکی از زیباترین اسامی تاریخی ایران

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
محمد ، علی خیلی اسم های خوبی هستن. همیشه هم اسم به روزی هستن و هیچوقت از مد نمیفتن😍

منم تصمیم دارم محمد بزارم خیلی خوب تلفظ میشه و همیشه مد و شیکه

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست من بچش محمد کوروش🙄

نذر محمد داشته😏

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
منم تصمیم دارم محمد بزارم خیلی خوب تلفظ میشه و همیشه مد و شیکه

دقیقاً.. ان‌شاءالله مبارکه عزیزم. ان‌شاءالله صاحب اسمش نگهدارش باشه نامدار و عاقبت بخیر بشه. سرباز آقا باشه ان‌شاءالله 🤲😍

کوروش

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

برای شفای چشمای منم دعا کنید من تازه عروسم     بخدا اعتماد بنفسم رفته دلم میخواد خودکشی کنم دیگه

من عمل پلک انجام دادم پارسال  پلکام ک اصلا تقارون ندارن خط بخیه هام    انقد ضایع اس سفیدم شده گوشه های خارجی چشمم  داغون پر چاله چوله و  برامدگی     افتضاح شدم   تو رو خدا دعا کنید تقارون چشمام خوب بشه  خط بخیه ها خوب بشه  لیزرم رفتم میگن چون سفید شده خوب نمیشه  ترمیمم خواستم بکنم دکتر بیشرفم انقد پوست و چربی برداشته ک نمیشه کاریش کرد

برای شفای چشمای منم دعا کنید من تازه عروسم     بخدا اعتماد بنفسم رفته دلم میخواد خودکشی کن ...

انشالله عزیزم خوب بشی.خب چرا نمیری پیش دکترت بهش موضوع رو بگی.بگوکه باید درستش کنی برام.اتفاقا منم امشب داشتم فک میکردم برم عمل

خدا ❤ من است.