2777
2789
عنوان

تزیین کیک

95 بازدید | 10 پست

دوستان میخوام واسه تولد دخترم کیک خودم درست کنم و با خمیر فوندانت تزیینش کنم. واسه روکش یک کیک دوکیلویی چقدر خمیر فوندانت لازمه تا روکش کنم؟ نیم کیلو بسه به نظرتون. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون تازه کاری یک کیلویی بگیر دستت باز باشه

من حرفه ای کیک پزم سئوال داشتی جواب میدم

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
چون تازه کاری یک کیلویی بگیر دستت باز باشه من حرفه ای کیک پزم سئوال داشتی جواب میدم

عه. احسنت به شما . خیلی دوسدارم به کیک پزی و تزیین کیک مسلط بشم. جذابه واسم. 

اگر خامه کشی زیری رو خیلی تمیز انجام ندم بعد روکش فوندانت خودش رو نشون میده یا نه؟ 

سوال دیگه اینکه اگر زودتر درست کنم و روکش بکشم بمونه خراب میشه یکی دو روز ؟ 

عه. احسنت به شما . خیلی دوسدارم به کیک پزی و تزیین کیک مسلط بشم. جذابه واسم.  اگر خامه کشی زیر ...

به هیچ عنوان نباید زیر فوندانت خامه بزنی

چون موقع فوندانت کشی کل خامه سر میخوره و از روی کیک میریزه

به جای خامه گاناش بزن با نسبت دو به یک (دوتا شکلات یکی خامه)

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 
به هیچ عنوان نباید زیر فوندانت خامه بزنی چون موقع فوندانت کشی کل خامه سر میخوره و از روی کیک میریزه ...

ممنون عزیزم. خوب شد گفتین. پس چرا توی بعضی فیلمهای آموزشی دیدن که خامه میزنن زیر فوندانت.  🤔

روی فوندانت رو با خامه میشه تزیین کرد یا اونم بد میشه؟ 

ممنون عزیزم. خوب شد گفتین. پس چرا توی بعضی فیلمهای آموزشی دیدن که خامه میزنن زیر فوندانت.  🤔 ...

فوندانت کلا با رطوبت آب میشه 

نه زیرش و نه روش نباید خامه بزنی تزئیناتشم با فوندانت درست کن و با یه مقدار خیلی کم اب به بدنه کیک بچسبون

ممنون عزیزم. خوب شد گفتین. پس چرا توی بعضی فیلمهای آموزشی دیدن که خامه میزنن زیر فوندانت.  🤔 ...

اگه فیلم خارجی دیدی اونا خامه نیستن باترکریمه

باتر کریم وقتی میره تو یخچال مثل سنگ سفت میشه