2777
2789
عنوان

وزن نگرفتن بچها

367 بازدید | 24 پست

سلام خانما

پسرکوچیک من تغذیش و اشتهاش خوبه از مغزیجات و لبنیات و جبوبات و.... کلا برنامه غذاییش غنیه خوب هم میخوره ولی ورن گیریش اصلا خوب نیست دوسالگی 11ونیم بود قدش95خیلی ضعیفه

پسربزرگمم خیلی عالی بود 4سالگی18و700بود وزنش ولی جدیدا اصلا غذانمیخوره پدرمو دراورده دیگه خسته شدم 

بهشون استوکر و فروگلوبین میدم ولی نه مرتب موندم دیگه چیکارش کنم

پسرمن سه سالشه پونزده ونیم...قدصدویک..ولی چاق نیس اصلا

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم وزن نمیگیرم، خسته شدم. داداش کوچیکمم همینه. از بچگی لاغر بودیم. کسی ندونه فک میکنه بهمون غذا نمیدن

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

دختر منم سه سالشه و من سه ساله كه درگير تغذيه اش هستم، نه ميجوه، نه قورت ميده، نگه ميداره، غذا خوردنش در تمامي ابعاد زندگيم از رابطه با همسرم ، اطرافيان كا ر و زنگيم تاثير گذاشته! روزي چند ساعت وقت ميذارم تا اين چند لقمه بخوره، به شدت عصبي و پرخاشگر و افسرده شدم.  همه ي برنامه هامون يه جوري با غذا خوردن اين ربط پيدا ميكنه! مايسا غذاش رو نخوردن پس نميتونم برم بيرون! غذاش رو نخورده پس فعلا نميتونم بخوابم، فلاني بذار ابجيت غذاش رو بخوره بيام به درسهات برسم!

دختر منم سه سالشه و من سه ساله كه درگير تغذيه اش هستم، نه ميجوه، نه قورت ميده، نگه ميداره، غذا ...

چن کیلوعه

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
 تقريبا يه ماه قبل مطب دكتر وزن كرديم١٦ بود، البته الان لاغر شده يه اسهال ايتفراغي گرفت 

من بچم ۳ سالشه ۱۰ کیلوعه

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
من بچم ۳ سالشه ۱۰ کیلوعه

اينم من ولش كنم زنده نميمونه! روح و روان من نابود شد تا اين دوًكيلو بيشتر وزن بگيره! البته وزن به ژنتيك هم ربط داره، پسر خواهر شوهرم ٤ سالشه و از صبح تا شب مثل يا ادم بزرگ خواهر شوهرم غذا ميذاره تو دهنش! باور كن از من و شما بيشتر ميخوره ولي ١٥ كيلو هست.  روزي يكي و دو وعده بخورند راضي ام فقط زنده بمونند، حالا وزنگيري نخواستيم