2777
2789

گیردادن های بیخود شک کردن های بیمارگونه کنترل گری وحشتناک ولی همیشه هم کسی که اینارو داره این بیمارسو نداره

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه چه جالب

اره ولی مطالعه میخواد،و فقط موارد هاد رو میشه راحت تشخیص داد وگرنه سخته فرق شکاک بودن با پارانویا رو فهمید

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
یه پارانویا هیچ موقع نمیگه پارانویا داره پس پارانویا نیستی الکی به خودتون اختلال های روانی رو برچسب ...

قبل اینکه تاپیکتو بخونم نمیدونسم چیه وقتی سرچ کردم دیدم همه علائمشو دارم حتی قبلشم میدونسم این رفتارارو دارم و اذیتم میکرد و تازه الان اسمشو فهمیدم

یه پارانویا هیچ موقع نمیگه پارانویا داره پس پارانویا نیستی الکی به خودتون اختلال های روانی رو برچسب ...

اره اتفاقا یکی از علایمش اینه که اصلا قبول نمیکنن

قبل اینکه تاپیکتو بخونم نمیدونسم چیه وقتی سرچ کردم دیدم همه علائمشو دارم حتی قبلشم میدونسم این رفتار ...

نه وقتی یه چیزی رو می خونی ناخودآگاه فکر می کنی این به خاطر یه اثر روان شناسیه

نه وقتی یه چیزی رو می خونی ناخودآگاه فکر می کنی این به خاطر یه اثر روان شناسیه

مثلا من با هیچکس نمیتونم دوست بشم چون فک میکنم برام نقشه بد داره بدون هیچ دلیلی و کلی سناریو بیخود میچینم داستانای عجیب غریب که این فرد این کارارو میتونه با من بکنه ی چیزایی ب ذهنم میرسه غیر منطقین خیلی ینی من الان پارانویا نیسم؟

راجب اسکیزوعید هم چیزی شنیدی.؟ جالبه 

اره ولی کم ،یعنی راجبش مطالعه داشتم ولی الان حوصله ندارم تایپ کنم😬💔

2810